MuğlaSon Dakika

16 Yaşındaki Genç Ablasını Döven Kişiyi Bıçakla Öldürdü

Ablasını Döven Kişiyi Bıçakla Öldürdü

Fethiye’de ablasını gözlerinin önünde döven kişiyi bıçakla öldürüp kaçan 16 yaşındaki genç, polis ekipleri tarafından yakalanıp, adalete teslim edildi. Fethiye’de ablasını darp ettiği iddiasıyla, ablasının birlikte yaşadığı kişiyi bıçakla öldürdükten sonra kaçan 17 yaşındaki genç polis ekipleri tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Olay dün akşam Tuzla Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydan geldi. İddialar göre, 32 yaşındaki Harun Eryılmaz, birlikte yaşadığı 19 yaşındaki Reyhan Gül Ç. ile evlerinde bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Eryılmaz, Reyhan Gül Ç’yi döverek darp etti. Ablasının darp edildiği haberini alan 16 yaşındaki D.Ç. olayın yaşandığı eve geldi. Eryılmaz ile tartışmaya başlayan D.Ç, evin önündeki Süleyman Demirel Bulvarına çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine D.Ç. mutfaktan aldığı bıçakla Eryılmaz’ı yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Harun Eryılmaz’a 112 Acil Ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra hemen Özel Letoon Hastanesine kaldırıldı. Eryılmaz yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan Reyhan Gül Ç. ise bir başka ambulans ile özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Olayın ardından kaçan D.Ç. ise Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olay ile ilgili olarak soruşturmayı Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Ekipleri sürdürüyor.

Haber / Foto: Hakan Aykırı

Ablasını Döven Kişiyi Bıçakla Öldürdü (3)_470x480

Ablasını Döven Kişiyi Bıçakla Öldürdü (5)_640x427

Ablasını Döven Kişiyi Bıçakla Öldürdü (6)_640x427

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.