Son Dakika

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri Haftası Kutlanıyor

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri Haftası Kutlanıyor

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Muğla il başkanlığı tarafından, Muğla Fethiye Final Sağlık Meslek Lisesi 11.sınıf öğrencilerine derneğin EKG eğitmeni ATT Raziye Diri tarafından EKG’ye giriş eğitimi verildi.

Muğla’da ilçe bölüm okullarından Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneğine gelen davet üzerine, Öğrenci İşleri Sorumlusu ATT Faruk Tayfun Çalışkan Fethiye Sağlık Meslek Lisesi’nde planlanan etkinliklere katılmış olup; Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası, öğrenciler tarafından çeşitli etkinliklerle büyük bir coşku ve hevesle kutlanıldı. Yatağan Sağlık Meslek Lisesi’nin daveti üzerine derneğin Teşkilatlanma Sorumlusu ATT Çiğdem Akın davete icabet ederek programın açılış konuşmasında Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneğinin başarılarını, faaliyetlerini ve hedeflerini öğrencilerle paylaşarak günün anlam ve önemine vurgu yaptı. Tüm okulun katılımıyla gerçekleşen programın devamında 11.ve 12.sınıf öğrenci arkadaşların hazırladığı vaka çalışma videoları, şiirler, skeçler sergilenerek,  teşekkür çiçeği Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği adına ATT Çiğdem Akın’a takdim edildi.

ATTDER Muğla İl Başkanı Neslihan YILMAZ; “22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası kapsamında her yıl ilimizde ve ülke genelinde eğlenceler düzenlenmekteydi fakat bu sene ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde aziz şehitlerimize saygımızdan dolayı Genel Merkez’imizce hiçbir ilimizde eğlence düzenlememe kararı alınmıştır. Bizler de ATTDER Muğla yönetimi olarak öğrenci arkadaşlarımızın görevlerine başlamadan önce hazırlıklı olmaları ve okullarında aldıkları eğitimleri de güncellemiş olmaları adına il başkanlığımızca okullarda eğitim vermeye devam edeceğiz dedi ve Acil Tıp Teknisyenleri öğrencilerimizin okullarında programlar hazırlayıp bizleri de davet etmeleri bizi bu anlamlı haftada ayrıca mutlu etmiştir” dedi.

Haber / Foto: Erkan İlik

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri Haftası Kutlanıyor (1) Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri Haftası Kutlanıyor (2) Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri Haftası Kutlanıyor (3) Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri Haftası Kutlanıyor (4) Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri Haftası Kutlanıyor (5) Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri Haftası Kutlanıyor (6) Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri Haftası Kutlanıyor (7)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.