EğitimGenelMuğlaSiyaset

AK Kadınlardan Anlamlı Etkinlik

AK Parti Seydikemer İlçe Kadın Kolları Teşkilatı, 21-26 Mart Orman Haftası’nda Afrin operasyonunda şehit düşen 49 Mehmetçik için 49 adet Zeytin ve çınar ağacı fidanı dikti.

AK Parti Seydikemer İlçe Kadın Kolları Teşkilatı 21-26 Mart tarihlerinde kutlanan Orman Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de düzenlediği ‘Zeytin Dalı Harekatında’ şehit düşen 49 Mehmetçiğin anısına AK Parti Seydikemer İlçe Kadın Kolları Teşkilatı Çırpı Mevkiinde oluşturulan ‘Zeytin Dalı Harekatı Şehitleri Hatıra Ormanına’ 49 adet zeytin ve çınar ağacı fidanı dikti. Ağaç dikim yerine, ‘Gövdem Seydikemer’de, köklerim Afrin’de. Meyvem yüreklerde” yazılı afiş açan AK Kadınlar, burada Türk Bayrağı açıp 49 şehit için 49 zeytin ve çınar ağacı fidanı dikti.

Ağaç dikim etkinliğine Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkanvekili Harun Hıra, Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Şenyiğit, Şehit Uzman Onbaşı Alper Seven’in anne ve babası, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Seydikemer İlçe Kadın kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy fidan dikiminin ardından yaptığı açıklamada, “Zeytin Dalı harekatında Şehit olan Mehmetçiklerimizin anısına AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı olarak 49 adet Zeytin ağacı ve ayrıca gücü simgeleyen Çınar ağacı da diktik” dedi.

Yalçınsoy,  “Ülkemiz karşılaştığı birçok güçlüklere karşı başarılı bir şekilde mücadele ediyor. Bizler de ülkemizin gücünü göstermek adına Seydikemer Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı olarak gücün simgesi Çınar ağaçlarını dikerek  Çınar ağacı gibi güçlü, Zeytin Ağacı  gibi barış dolu bir dünya istediğimizi buradan tüm dünyaya haykırıyoruz.  Mazlumların umudu için toprakları kanlarıyla sulayan Zeytin Dalı Harekatı Afrin Şehitlerimiz anısına ”Zeytin Dalı Harekatı Şehitleri Hatıra Ormanı” oluşturmamızda bizlere destek olan Seydikemer Kaymakamımız Haktan Gökçekuyu, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanımız Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve Başkan Yardımcılarımıza, Orman İşletme Müdürümüze ve işletme çalışanlarına, bugün bizlere destek olmak adına buraya gelen Şehit Alper Seven’in ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.