Son Dakika

Altı Nokta Büyükşehir’e Teşekkür Etti

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Mehmet Üstün yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etmek için nezaket ziyaretinde bulunduklarını dile getirdi.

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Mehmet Üstün, “Bugün Sayın Başkanımız Dr. Osman Gürün’e nezaket ziyaretinde bulunduk. Esasen kendilerini bize karşı, topluma yönelik, Muğla halkına yönelik çalışmalarını takdirle izliyoruz. Beğeniyoruz da aynı zamanda tabi ki bizlerde artık sorunlarımızı anlatmak ne bileyim kendimizi hissettirmek bir sivil toplum kuruluşu olmanın gereğini ortaya koymak adına böyle ziyaretlerde bulunuyoruz. Gördüğümüz eksiklileri makul ölçüde yetkililere belirtiyoruz. Bu nedenle önceden de tanıdığımız sayın başkanımızı bu gün bir nezaket ziyaretinde bulunalım istedik. Kabul ettikleri için kendilerine içtenlikle teşekkür ederim. Her zamanki güler yüzüyle, her zamanki sevecenliği ile karşılamış olması da ayrıca bizi mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün “Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanımızın da ifade ettiği gibi biz birbirimizi zaten geçmişten de tanıyoruz. Birbirimizi biliyoruz. Kim olduğumuzu, ne olduğumuzu, birbirimize nasıl baktığımızı gayet iyi biliyoruz. Ziyaretleri için teşekkür etmek istiyorum. Her zaman olduğu gibi istekleri, talepleri doğrultusunda elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bizim özellikle engellilerle ilgili yapmış olduğumuz çalışmaları da yakından tanıyorlar, biliyorlar. Her türlü engelliye karşı belediye olarak imkân nispetinde yapabileceğimiz neyse onları yapmaya ve hayatı engellilerimiz için kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Mutlaka yapılacak çok işler var ama en azından şimdiye kadar yaptıklarımızla daha sonrada bu eksiklikleri birer birer gidereceğimizi hepimiz fark ediyoruz. Muğla’da genellikle vatandaşımızın engellilere karşı bakış açıları çok pozitif ve olumlu bakış açısı var. Muğla’da insanın genel yapısı bu ve dolayısıyla da engellilerimizin diğer kentlere nazaran Muğla’da daha az sıkıntı çektiklerini düşünüyorum. Bu çözülmesi gereken sorunlar yok anlamında değil. Sadece bir tespit için söylüyorum. Hep beraber konuşa konuşa birlikte değerlendirerek birbirimizin imkanlarını şartlarını da değerlendirerek daha mutlu bir yaşam için her kesimin herkesin daha mutlu yaşaması için elimizden geleni yapacağız. Arkadaşlarıma ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Çok samimi bir ortamda geçen ziyarette engelli sorunları konuşuldu.Dernek çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

4_640_480 5_640_480 6_640_480

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.