Son Dakika

Arıcan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu Ziyarette Bulundu

Arıcan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu Ziyarette Bulundu

TOBB 73.Genel Kurulu için Ankara’da bulunan FTSO Başkanı Akif Arıcan, FTSO genel kurul delegeleri ile birlikte TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Babadağ Teleferik Projesindeki başarısından ötürü Akif Arıcan’ı tebrik eden Hisarcıklıoğlu, Arıcan’ın Babadağ Teleferik Projesi temel atma töreni davetini de memnuniyetle karşılayarak mutlaka katılacağını söyledi.

Yoğun ilgi gören TOBB’un73.Genel Kurulu illerin ve yörelerin tanıtımına da ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin 4 iklim,7 bölgesinden girişimcileri ağırlayan TOBB 73 genel Kurulu, birliğin bahçesinde düzenlenen stantlarla ülkeiçi tanıtıma katkı sağlıyor. Odalar ve Borsalar tarafından kurula stantlarla illerin yerel ürünleri tanıtılıyor.

2 gün boyunca sürecek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 73.Genel Kurulu 22 Mayıs Salı günü başladı. 365 Oda/Borsanın Meclis Başkanlarının, Yönetim Kurulu Başkanlarının ve delegelerinin katıldığı TOBB 73.Genel Kurul, TOBB’un Ankara’daki merkezi olan ikiz kulelerde gerçekleştiriliyor. Oda/Borsaların delegelerinin yanı sıra Genç ve Kadın Girişimci Kurulları da TOBB 73.Genel Kuruluna iştirak ediyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, genel kurul delegeleri Ramazan Angay, Ömer Eriz, Ali Çelik, Tayfun Budak, Üstün Gönen FTSO üyelerini temsilen TOBB 73.Genel Kuruluna katıldı.

Genel kurul programı öncesinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası genel kurul delegeleri, Hisarcıklıoğlu ile fotoğraf çektirdi. Hisarcıklıoğlu, Arıcan’ı Babadağ Teleferik Projesinin zorlu izin sürecini sabırla tamamlaması ve başarılı bir ihale gerçekleştirmesinden ötürü tebrik etti.

Arıcan, Hisarcıklıoğlu’nu temel atma törenine davet etti

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan da, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu SKYWALK-Fethiye adı ile markalaşan Babadağ Teleferik Projesinin temel atma törenine davet etti.Hisarcıklıoğlu, bu daveti memnuniyetle karşılayarak, mutlaka katılacağını söyledi.

FTSO Delegeleri, Hisarcıklıoğlu ile yaptıkları görüşmenin ardından, TOBB Genel Kurul programının başlangıcı olan Anıtkabir ziyaretine katıldı. 22 Mayıs Salı günü saat 15.00’te yapılan törende, Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Atatürk mozolesine çiçek sunuldu ve Anıtkabir defteri imzalandı.Törenin ardından, günün anısına, Anıtkabir merdivenlerinden toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Anıtkabir programının ardından, TOBB bahçesinden düzenlenen tanıtım stantları gezildi. Ardından Hizmet Şeref Belgesi takdim törenine geçildi. TOBB konferans salonunda yapılan Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreninde Oda/Borsalarda 10 ve 20 yılını dolduran delegelere, Hizmet Şeref Belgeleri Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından verildi.•

Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Multivizyon gösterisinin ardından protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Program, Hizmet Şeref Belgelerinin takdimi ile sona erdi.

Haber/Foto Hakan Çelikdemir-Gülyüz Yurdagül Sırt

FTSO-1_640x427 FTSO-2_640x477 FTSO-3_640x459 FTSO-4_640x381 FTSO-5_640x427

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.