Son Dakika

Bora Büyükabalı Fethiye ve Seydikemer’i Yasa Boğdu

Bora Büyükabalı Fethiye ve Seydikemer’i Yasa Boğdu

Seydikemer CHP Gençlik kolları üyesi Bora Büyükabalı hayatını kaybetti. İlçenin sevilen genç simalarından Ziraat Mühendisi Bora Büyükabalı göreve başlayacağı gün sevdikleri tarafından toprağa verildi. Seydikemerli emekli bankacı Recep Büyükabalı’nın oğlu 25 yaşındaki Bora Büyükabalı Şanlıurfa’ya Ziraat Mühendisi olarak atanmıştı. 2 Mart tarihi itibariyle göreve başlaması gereken Büyükabalı aynı gün sevdikleri tarafından Seydikemer ilçe mezarlığında ikindi namazına müteakip toprağa verildi.

Gözyaşı Sel Oldu

Çevresi tarafından çok sevilen Bora Büyükabalı’nın cenaze namazına Seydikemer ve Fethiye’den çok sayıda vatandaş, siyasetçi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. CHP’lilerin tam kadro katıldığı cenaze namazında Büyükabalı’nın arkadaşları ve yakınları ayakta zor durdu. Olayın iç yüzü savcılık tarafından araştırılırken, sosyal paylaşım sitesinde arkadaşları Büyükabalı için duygularını paylaştı. Gülen yüzü, neşeli tavırları, insancıl yapısı ve çalışkanlığı ile hatırlanan Bora Büyükabalı’ya Fethiye Gazetesi ailesi olarak Allah’tan Rahmet Kederli Ailesine Başsağlığı diliyoruz.

Haber/Foto: Erkan İlik

bora büyükabalı cenaze (5)_640x427 bora büyükabalı cenaze (7)_640x427 bora büyükabalı cenaze (8)_640x480 seydikemer_331x480

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.