Son Dakika

Çakıroğlu’ndan Şoför Esnafına Bayram Ziyareti

Çakıroğlu’ndan Şoför Esnafına Bayram Ziyareti

 

Seydikemer  Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu  ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şoför esnafını tek tek gezerek bayramlarını kutladı.

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu  beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte taksi ve minibüs esnafını tek tek gezerek bayramlarını kutladı. Durakları tek tek gezerek esnafın sorunlarını dinleyip sohbet eden Çakıroğlu, trafik kurallarına uymaları konularında şoförlere tavsiyelerde bulundu. Yaptıklarının kutsal bir iş olduğunun altını çizen Çakıroğlu , “Sizler insan taşıyorsunuz. Bu nedenle hem trafik kurallarına uymanız gerek, hem de müşterilerinize iyi davranmanız gerek. Bu nedenle bunun bilinci içinde olmanız lazım. Şimdiden sizin ve ailenizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Haber / foto: Erkan İlik

Çakıroğlu’ndan Şoför Esnafına Bayram Ziyareti (1)_640x480 Çakıroğlu’ndan Şoför Esnafına Bayram Ziyareti (2)_360x480 Çakıroğlu’ndan Şoför Esnafına Bayram Ziyareti (3)_360x480 Çakıroğlu’ndan Şoför Esnafına Bayram Ziyareti (4)_640x480 Çakıroğlu’ndan Şoför Esnafına Bayram Ziyareti (5)_360x480 Çakıroğlu’ndan Şoför Esnafına Bayram Ziyareti (6)_360x480 Çakıroğlu’ndan Şoför Esnafına Bayram Ziyareti (7)_640x480

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.