Son Dakika

“Ekmek İsrafını Önleme” Kampanyası Ödül Töreni Yapıldı

Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası çerçevesinde ilimiz genelinde düzenlenen Ekmek İsrafı konulu resim, şiir, kompozisyon ve afiş tasarım yarışmasında dereceye giren öğrenciler; veli ve öğretmenleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda ödüllerini aldılar. İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR, Türk toplumunda ekmeğin önemi hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Afiş ve resim dalında derece yapan bazı öğrencilerin eserlerini değerlendirdi. İnsanların kendilerini ifade edebilmelerinin çok önemli olduğunu belirterek,  öğrencilerin de çeşitli eserlerle kendilerini ifade ettikleri için tebrik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR tarafından kompozisyon dalında İl birincisi olan MARMARİS Hacı Ali Akın Anadolu Lisesi öğrencisi Melisa BİTİK’e; resim dalında il birincisi olan Muğla Emirbeyazıt İlkokulu öğrencisi Gökalp ERTÜRK’e; Ortaokullar arası resim yarışmasında il birincisi olan Milas Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu öğrencisi Gizem Demircan’a; Afiş tasarımı dalında il birincisi olan Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Meltem KABAK’a fotoğraf makinesi hediye edildi.

Kompozisyon dalında il ikincisi olan Marmaris Hacı Ali Akın Anadolu Lisesi öğrencisi Aysun ÇAMLI’ya; Resim dalında il ikincisi olan Emirbeyazıt İlköğretim okulu öğrencisi Cemre Şentürk’e; Şiir dalında il ikincisi olan Dalaman Atakent Ortaokulu öğrencisi Sıla BAŞDEMİR’e; Ortaokullar arası resim yarışmasında il ikincisi olan Köyceğiz Zeytinalanı Ortaokulu öğrencisi Yeşum Aldemir’e; Afiş tasarımı dalında il ikincisi olan Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Buse SÜTÇÜ’ye MP4 ödül olarak verildi. Kompozisyon dalında il üçüncüsü olan Kavaklıdere Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Semra Diken’e; Resim dalında il üçüncüsü olan Milas Özel Ümit İlkokulu öğrencisi Feyza ÇELİK’e; Şiir dalında il üçüncüsü olan Yatağan Fatih ortaokulu öğrencisi Perihan ALDAĞ’a; Ortaokullar arası resim yarışmasında il üçüncüsü olan Ortaca Aydınlar Ortaokulu öğrencisi Rukiye SUNAY’a; Afiş tasarımı dalında il üçüncüsü olan Muğla Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Nadire NUR’a; MP3 hediye olarak verildi. (FG)

“Ekmek İsrafını Önleme” Kampanyası Ödül Töreni Yapıldı (1)_640x427 “Ekmek İsrafını Önleme” Kampanyası Ödül Töreni Yapıldı (2)_640x427 “Ekmek İsrafını Önleme” Kampanyası Ödül Töreni Yapıldı (3)_640x427 “Ekmek İsrafını Önleme” Kampanyası Ödül Töreni Yapıldı (4)_640x427

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.