EğitimGenelKültür

Emlakçılar Derneği’nin Hizmet Binası Açıldı

Kısa adı FEMDER olan Fethiye Emlakçılar Derneğinin yeni hizmet merkezinin açılışı hafta sonu yapılan tören ile gerçekleştirildi. Demirci işhanında açılışı yapılan Femder hizmet bürosunun açılışına Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyon Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Emlak Müşavirleri Derneği başkanı Ziya Ercan, , FTSO başkanı Akif Arıcan, Bodrum, Marmaris ve Datça Emlakçılar derneklerinin başkanları yönetim kurulu üyeleri, Ak parti Fethiye ilçe yönetimi, CHP Fethiye Belediye Meclis Üyeleri, geçtimiz yıl hayatını kaybeden ve dernek için büyük mücadeleler veren Femder Onursal başkan merhum Nevzat Tilkici kardeşi Remzi Tilkci, oğlu CHP Muğla milletvekili aday adayı Av. Aydın Tilkici ile Fethiye’deki emlakçılar katıldı.

Fethiye Tapu ve Kadastro müdürlüğünün Demirci iş hanı üst katındaki eski yerinde hizmete giren Fethiye Emlakçılar Derneğinin açılışında duygulu anlar yaşandı. Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Fethiye Emlakçılar derneğinin kurucularından ve başkanlarından onursal başkan  Merhum Nevzat Tilkici’nin ismi çalışma ve toplantı odasına verildi. Yine derneğin kurucu başkanı Kadir Kılıç’ın isminde de bir çalışma odasına verilerek hizmete girdi…

Açılış törenine; Ziya Ercan konuşmasında “Muğla ve Fethiye’de emlakçıların belli bir seviyeye yükselmesinde birlikte çok mücadele verdiğimiz Rahmetli Nevzat Tilkici’yi anmadan geçemeyeceğim. Kendisini Rahmetle anıyoruz. Nevzat başkanımızdan sonra bu bayrağı devir alan Şeref Varlı benim ilkokul arkadaşımdır; göstermiş olduğu üstün çabaları ile bu hizmet merkezini açmış bulunmaktayız. Kendisini tebrik ediyor ve kutluyorum.  Geçtiğimiz günlerde federasyonumuza bağlı  “İlan.Com. tr.”   İle sözleşme yaparak bu hizmeti de Fethiye’ye kazandırmıştır.  Bu emlakçı kardeşlerimiz için çok büyük mutluluktur. Kendisine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.  Bodrum Emlakçılar Derneği başkanı Ömer Yetgin’de  Merhum Nevzat Tilkici’nin fotoğrafını göstererek  duygulu bir konuşma yaptı. Ömer Yetgin  konuşmasında “2014 yılında almış olduğumuz üzücü haberden dolayı Fethiye’ye nasıl geldiğimizi bilemedik. Ne tesadüf geçen yıl aynı ceketle gelmiştim ve fotoğrafı hala cebimde duruyor. İşte gösteriyorum.  Nevzat ağabeyimizi rahmetle anıyorum, nurlar içinde olsun. Birlikteliğinizden ve yeni hizmet merkezinizden dolayı hepinizi kutluyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Fethiye Emlakçılar Derneği başkanı Şeref Varlı’da konuşmasında “Derneğimiz 1997 yılında kuruldu. Derneğimiz kurucu başkan Kadir Kılıç hocamız tarafından kurulmuştur. Daha sonra 15 yıl merhum Nevzat Tilkici ağabeyimiz uzun yıllar başkanlık ve hizmetler yaptı. Onun isteği ile ben  sağlığında dernek başkanı oldum.  İki dönemdir başkanlık yapmaktayım. 50 metre karelik yerden bu günlere mücadele ederek  geldik ve 650 metrekarelik yeni hizmet binamızı  açmış bulunmaktayız. Merhum  Nevzat Tilkici ile Kadir Kılıç adına 2 tane büyük bir çalışma ve toplantı salonumuz var. İlan.com.tr ile sözleşme yaptık. Bu hizmet binamız tüm emlakçı arkadaşlarımızın rahatlıkla girip çıkacakları, ofisi olmayan kardeşlerimin tüm ofis hizmetlerini alabilecekleri  bir yerdir. Amacımız burada eğitimler vermektir.  Eğitim çalışmalarına da kısa sürede başlayacağız. Burası halkımız tarafından bilinen  tapu ve kadastro müdürlüğümüzün eski hizmet merkezi olmaktadır. Burayı komple yeniledik ve bu hale getirdik. Hayırlı ve uğurlu olsun. Biz ilk önce burayı İlan.com.tr olarak hazırlamıştık fakat daha sonra yönetim kurulu arkadaşlarımızın  desteği  ile  düşündük ki;  Fethiye Emlakçılar Derneğinin hizmet merkezi  olsun. Bu hazırladığımız merkezi derneğimize hibe ettik. 7 yıllık kontratımız var. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Haber: Erkan İlik

femder (1)_640x480 femder (2)_360x480 femder (3)_640x480 femder_640x480

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.