Son Dakika

Fethiye Belediyesi Evi Yaptı, Akbay Çifti Döşedi

Fethiye Belediyesi Evi Yaptı, Akbay Çifti Döşedi

Babasının sakladığı patlayıcıların depremde patlamasından dolayı evini kaybeden aileye Fethiye Belediyesi tarafından yeni ev yapıldı. İnşaatının tamamlanmasının ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halime Ok’un aracılığıyla evin tüm ihtiyaçlarını Oceanwide Properties Firmasının Fethiye Yetkilileri Selda ve Süleyman Akbay çifti karşıladı. Eşya yardımının ardından Akbay çifti, Kültür Müdürü Halime Ok ile birlikte aileyi ziyaret etti.

Bilindiği üzere, Göcek Mahallesi Taşbaşı Mevkiinde bulunan maden Ocaklarında 1960’lı yıllarda Maden Çavuşu-Patlatıcı olarak çalışan Emin Güneş, patlatmada kullandığı patlayıcı malzemeleri evinde saklamış ve şuan oğlunun ikamet ettiği evin duvarları altında kalıp sıkışma sonucu patlamasıyla evlerini kaybetmişlerdi. Evleri kullanılamaz hale gelen ve normalde de kıt kanaat geçindiklerini belirten Güneş ailesi,  Fethiye Belediyesi tarafından yaptırılan yeni evin sahibi olmuştu. Yapılan yardımın ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halime Ok’un aracılığıyla evin tüm eşya ihtiyaçlarını Oceanwide Properties Firmasının Fethiye Yetkilileri Selda ve Süleyman Akbay çifti karşıladı. Akbay çifti yaptıkları yardımın ardından, Müdüre Halime Ok ile birlikte aileyi ziyaret etti.

Ziyarette duygularını dile getiren Selda Akbay, ” Mevlüt ve Aysel hanımın ihtiyaçları olduğunu öğrendik ve biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Belediyenin ve Halime hanımın gönlünün güzelliğini biliyoruz. Gerçekten hak eden kişilere koşarak yardım ettiklerini de biliyoruz. Biz de her zaman bu tip yardımları elimizden geldiğince yapmaya devam edeceğiz. İnşallah eşyalarını güle güle oturup kullanırlar” şekilde konuştu.

Selda hanımın eşi Süleyman Akbay ise, “Oceanwide Emlak olarak sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmek için böyle yardımlar yapmayı her zaman istiyoruz. Halime hanımda eşya ihtiyaç olduğunu söyledi. Biz de firma olarak evin eşyalarını döşedik. İnşallah kendileri de ömür boyu mutlu bir şekilde yaşarlar. Katkımız olduğundan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Yardımlar sonrası mutluluğunu ifade eden Aysel Güneş, Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Selda-Süleyman Akbay çifti için “Allah razı olsun. Eşim rahatsız olduğundan Başkanımızı da ziyaret edemedim ama herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Haber/Foto Zeynep Olca

Fethiye Belediyesi Evi Yaptı, Akbay Çifti Döşedi (1)_640x427 Fethiye Belediyesi Evi Yaptı, Akbay Çifti Döşedi (2)_640x427 Fethiye Belediyesi Evi Yaptı, Akbay Çifti Döşedi (3)_640x427 Fethiye Belediyesi Evi Yaptı, Akbay Çifti Döşedi (5)_640x427

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.