EğitimGenelMuğlaSiyaset

Fethiyeli Servisçiler Tekrar Bağış Dedi

S.S. 163 nolu Fethiye Servis Kooperatifi’nin 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Muhammet Bağış güven tazeleyerek 6. kez başkanlığa seçildi.

 S.S. 163 nolu Fethiye Servis Kooperatifi Kooperatifi’nin 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı Fethiye Şoförler Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kooperatifin kayıtlı bulunan 120 üyesinden 75 üyenin katıldığı kongrede seçimlere mevcut Başkan Muhammet Bağış tek aday ve tek liste ile girdi.

Kongre Divan başkanlığına Hasan Tokaçı getirilirken, katip üyeliklere Mehmet Öztürk seçildi. Kongre Divanının oluşturulmasının ardından kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 8 gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddeleri tek tek okundu ve bazı gündem maddeleri üzerinde kooperatif ortakları görüş bildirdi.

Seçimlere mevcut Başkan Muhammet Bağış tek listesi ile gidilirken, açık oylamada kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alarak 6. kez S.S. 163 nolu Fethiye servis Kooperatif Başkanlığı’na seçildi.

Kooperatif yönetim kurulu asil üyeliklerine Veli Duman, Ramazan Koruk, Mehmet Çukuroğlu ve Ali Yaşar seçilirken, Denetim kurulu asil üyeliklerine Bayram Kuz ve Bayram Uzunkaya seçildi.

Kongrede tekrar güven tazeleyen S.S. 163 nolu Fethiye servis Kooperatif Başkanı Bağış, “Bizleri yeniden göreve getiren üyelerimize yönetim ve denetim kurulu üyelerimiz adına teşekkür ederim. Kooperatif olarak Fethiye’de güzel birlikteliğimiz var. Allah bu birlik beraberliğimizi hiç bozmasın. İnşallah daha güzel çalışmalarla birlik ve beraberlik içinde hep birlikte kooperatifimize sahip çıkacağız. Kooperatifimizin çok daha iyi yerlere gelmesi içinde büyük bir gayret sarf ediyoruz” dedi.

Haber/Foto: Gülyüz Yurdagül Sırt

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.