Son DakikaSpor

Fethiyespor Deplasmandan 1 Puan Çıkardı

Fethiyespor ligin 28. haftasında deplasmanda karşılaştığı Nazilli Belediyespor ile 0-0 golsüz berabere kaldı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 28. hafta müsabakalarında Fethiyespor deplasmanda Aydın Temsilcisi Nazilli Belediyespor ilse karşılaştı. Konya Anadolu Selçukspor yenilgisi ardından takımın başından istifa eden Teknik Direktör Akif Başaran’ın yerine Fethiyesporu Nazilli Belediyespor karşısında eski Teknik Direktörlerinden Fevzi Sevinç ve alt yapı sorumlusu Ali Abbak yönetti. Nazilli deplasmanında Fethiyespor sakatlıkları devam eden Aytaç Deniz ve Hüseyin Atalay’ın yanı sıra kart cezalısı Cemre Atmaca ve kaptan Mert Er Estik’siz sahada mücadele etti.Nazilli İlçe Stadyumunda oynanan müsabakayı Bilal Köseoğlu, Cemal Alpay ve Emre Aslan hakem üçlüsü yönetti.

Ev sahibi takım Nazilli Belediyespor sahaya Metin Uçar, Sabri Turgut, Yüksel Kayaalp, Gökhan Dinçer, Tuna Üzümcü, Berkay Öztuvan, Mert Çakar, Zafer Özden, Gürhan Gürsoy, Abdülkadir Kaplan ve Furkan Yaman ilk on biri ile sahaya çıktı. Temsilcimiz Fethiyespor ise Kubilay Anteplioğlu, Bayram Çetin, Hüseyin Cihan Avcu, Samet Yeniceli, Eray Açıkgöz, Oğuzhan Yıldırım, Bekir Ozan Has, Selçuk Çalışır, Oktay Pop, Emre Balkı ve Emir Gökçe ilk on biri ile sahaya çıktı.

Fethiyespor Nazilli Belediyespor deplasmanından aldığı 1 puanla ligdeki puanını 30’a çıkararak ligde 14. sıradaki yerini korudu.

Haber/Foto Hakan Aykırı

fethiyespor-nazillispor-1_640x384

fethiyespor-nazilliyi-1-0-maglup-etti-IHA-20160131AW647344-1-t_640x421

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.