Son Dakika

Ftso 2017 Eğitimleri Beden Dili Eğitimi İle Başlıyor

Ftso 2017 Eğitimleri Beden Dili Eğitimi İle Başlıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerinin ve bölge halkının kişisel ve kurumsal gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen eğitimler 21 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilecek Beden Dili Eğitimi ile devam ediyor.

Günümüz iş dünyasının ihtiyacı olan konularda eğitimler düzenleyerek, alanında uzman isimleri,  büyük şehirlerdeki eğitim olanaklarını ilçemize taşıyan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, eğitimlerine devam ediyor. FTSO’nun 2017 yılı eğitimleri 21 Ocak tarihinde İzgören Akademi Eğitmeni Erhan Özallı tarafından verilecek Beden Dili Eğitimi ile başlıyor.

Günlük hayatta iletişim kurmak için en çok sözcükleri kullansak da dilimizden çok bedenimiz bizi ifade ediyor. Bu etkenler göz önünde bulundurulduğunda doğru iletişimin yolu doğru cümleleri kurmanın yanı sıra beden dilini doğru kullanmak ve yorumlamaktan geçiyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ‘Beden Dili Eğitimi’ söylenenlerin ötesindekileri yorumlayabilmemizin ipuçlarını sunuyor.

İzgören Akademi Eğitmeni Erhan Özallı tarafından verilecek eğitimde Ellerin Verdiği Mesajlar, İş Dünyası Güç Oyunları, Renklerin İş Dünyasında Kullanımı, Beden Dili ve Kültürel Farklılıklar başta olmak üzere yüz yüze iletişimde dikkat çeken konu başlıkları yer alıyor.

Eğitmen Erhan Özallı kimdir?

Kara Harp Okulu’ndan mezun oldu. Eğitim ve Doktrin Komutanlığı “Öğretmenlik Kursu”na ve Ankara Üniversitesi “Eğitim Yönetimi” seminerine katıldı. Selçuk Üniversitesi’nde Yönetim – Organizasyon ve Sosyoloji dallarında yüksek lisansını tamamladı. 2008 yılında TSK’dan emekli olan Özallı, 2008 -2009 yılları arasında İzgören Akademi Akdeniz Bölge Müdürü olarak çalıştı. Profesyonel Yönetim Becerileri, Etkili Sunum Teknikleri, Beden Dili, Takım Çalışması, Avucunuzdaki Kelebek, MOKS, Performans Yönetimi, Müşteri Memnuniyeti, Toplantı ve Zaman Yönetimi, Kurumsallaşma, Kurum Kültürü ve Yaratıcılık gibi alanlarda eğitimler aldı. Özallı, Takım Çalışması, Sunum Teknikleri, Etkili İletişim ve Beden Dili konularında eğitimler vermektedir. Halen İzgören Akademi Akdeniz Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam ediyor.

Haber/Foto Hakan Çelikdemir

bedendiliegititimi_640x480

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.