Son Dakika

Ftso Üyelerine İndirimli Mesleki Eğitim Fırsatı

Ftso Üyelerine İndirimli Mesleki Eğitim Fırsatı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin ihtiyacı olan kalifiye elemanı yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla Yakut Mesleki Eğitim Kursları ile indirim protokolü imzaladı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Özel Yakut Mesleki Eğitim Kursuları ile indirim protokolü imzalandı. 19 Temmuz Çarşamba günü yapılan protokol imza törenine FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Özel Yakut Mesleki Eğitim Merkezi sahibi Gökhan Yakut katıldı. İmzalanan protokolle birlikte FTSO üyeleri, çalışanları ve birinci derece yakınları Özel Yakut Mesleki Eğitim Kurslarından yüzde 10 indirimli faydalanabilecek. Protokolden yararlanmak isteyen FTSO üyelerinin üye kimlik kartları ile birlikte Özel Yakut Mesleki Eğitim Merkezine başvurmaları yeterli olacak.

Akif Arıcan, “Özel Yakut Mesleki Eğitim Merkezi ile bir protokol imzaladık. Bütün üyelerimizin, çalışanlarının ve birinci derece yakınlarının bundan yaralanmasını diliyoruz. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Gökhan Yakut, “İmzaladığımız protokolle FTSO üyelerine mesleki eğitim kurslarında ve yabancı dil kurslarında yüzde 10-15 oranında indirim uyguladık. Umarız ihtiyacı olan kişilere faydası olur. Protokolümüz çalışanları ve çekirdek aileyi kapsıyor. Bu kişiler çocuklar, kardeşler ve anne-baba olabilir.” dedi.

Haber / Foto: Hakan Çelikdemirftsoprotokol-1_640x425

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.