GenelKültür

Gözyaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gözyaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankara’da geçirdiği kalp ameliyatının ardından 62 yaşında vefat eden Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hayri Topçu, Fethiye’de toprağa verildi.

Ankara’dan cenazesi ailesi tarafından Fethiye’ye getirilen Topçu için Başkanlığını yaptığı odada tören düzenlendi. Buradaki törenin ardından, Topçu’nun naaşı, Taşyaka Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine, Topçu’nun yakınları ile Kaymakam Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Muğla Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi İsmail Başoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer Ulaşım Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu, Muğla’nın diğer ilçelerindeki meslek odaları başkanları ile şoför esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı cenaze töreninde Fethiye Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Fethiye’nin üç sac ayağından birisi olan Topçu’nun vefatının kendilerinde çok büyük yara açtığını belirterek, “yeri doldurulamaz.”dedi. Başoğlu konuşma sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Başoğlu daha sonra Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız’ı davet etti. Ayyıldız, “bugün konuşmak çok zor. değerli mesai arkadaşımızı kaybettik. Benim ve şoför arkadaşlarım için çok değerli olan, gecesini gündüzüne katan hiçbir menfaat beklemeden çalışan, Seydikemer’deki odaların kurulması için kendi maaşını BİN tl düşeceğini bile bile odaların kurulması için gayret sarf eden bir arkadaşımızdı. “dedi.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık da, yeri doldurulamayacak bir başkanımız gayretli çalışmalarıyla sorunların çözümü için sürekli çaba harcayan bir başkanımızdı. Vakti zamanı gelince hiçbir şeye engel olamıyoruz. Hayri başkanla birlikte çalıştık. Birlikte değerlendirmelerimiz oldu. Benim gözlemim sevecen, güler yüzlü, işine düşkün, işini takip eden, iyi iletişim kuran kısacası güzel bir insandı. Mekanı cennet olsun”ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından cenaze Taşyaka mezarlığına getirildi. Mezarlık güzergahında ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri yoğun güvelik önlemi alırken, katılımın fazla olması nedeniyle trafik zaman zaman durdu. Cenaze boyunca Topçu ve sevenleri gözyaşlarına hakim olamadı.

Haber / Foto:Erkan İLİK – Hakan Çelikdemir – Bahadır Konuk

hayri topçu cenaze (15)_640x360 hayri topçu cenaze (21)_640x360 hayri topçu cenaze (54)_640x360 hayri topçu cenaze (58)_640x360 hayri topçu cenaze (89)_640x360 hayri topçu cenaze (115)_640x360

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.