Son Dakika

Hijyen Kursu Zorunlu

Hijyen Kursu Zorunlu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında 2012 yılında imzalanan protokol uyarınca Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği hükümleri kapsamında Hijyen Eğitimi Kursu düzenleniyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında 25/01/2012 tarihinde imzalanan protokol 18/01/2017 tarihinde yenilenmiş ve söz konusu protokol ile yapılacak işlemler Bakanlık tarafından 81 il müdürlüklerine bildirildi.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından, fırıncılar için açılacak hijyen kursuna başvurular alınmaya başlayacak.

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 10.03.2017 tarihli yazıları ile bildirdiği üzere 2012 yılında düzenlenen Hijyen Eğitimi Kurslarında belge alanların 5 yıl geçerliliği bulunduğundan, Belgesini yenileyecek veya yeni belge alacakların yapılan protokol çerçevesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu tarafından Fethiye’de Hijyen Eğitimi Kursu düzenleyecek. Eğitimlere katılmak isteyenler 26 Nisan tarihine kadar müracaat etmeleri gerekiyor.

Haber/Foto:Erkan İlik

firincinin-onceligi-halk-sagligi-9410938_6939_o_640x427

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.