Son Dakika

Keramettin Yılmaz Tema Buluşması

Keramettin Yılmaz Tema Buluşması

“Fethiye’nin Çevre, Yeşil Alanları ve Tarım Arazileri Hakkında Dosya Sundu”. Ölüdeniz Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Keramettin Yılmaz Tema Vakfı Muğla ve Fethiye temsilcisi Okyay Tirli ile bir araya geldi. Keçi Kitabevinde yapılan buluşmada Tema temsilcisi Okyay Tirli Başkan Adayı Keramettin Yılmaz’a Fethiye’nin çevre, doğa ve tarım arazileri ile ilgili bir rapor sundu. Okyay Tirli konuşmasında yeni kabul edilen Büyükşehir yasası ile ilgili olarak Fethiye’deki tarım arazilerinin korunmasını istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleşen Tema ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Ölüdeniz Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Keramettin Yılmaz  “Meclis adaylarımızı oluşturduk ve çalışmalarımıza hız verdik. Bu günde hem ülkemizde hem de Fethiye’mizde görev yapan Tema vakfının temsilcisi Okyay Tirli ’ye bir ziyaret gerçekleştirdik. Göreve geldiğimizde tüm halkımız ile barılık olacağız ve vatandaşlarımıza kapımız her zaman açık olacak. Özellikle Tema gibi önemli kuruluşlarımızla irtibat halinde olacağız. Tema ve tüm sivil toplum kuruluşlarımızla, halkımızla fikir birliğinde bulunacağız. Tüm yapacağımız çalışmalarda Tema ve tüm sivil toplum kuruluşlarımızın desteğine ve yönlendirmelerine ihtiyacımız var. Kesinlikle biz yaptık oldu demeyeceğiz. Mahallelerimizde tamamen fikir kulüplerimizi oluşturacağız. Tüm Fethiyelileri yönetime katmış olacağız. Açık ve şeffaf olacağız. Tema vakfımızın tüm çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ölüdeniz Belediyesi olarak Tema ile devamlı işbirliği yaptık. Biz doğadan yanayız. Yeşili ve çevreyi koruyacağız. Derneklerimize çalışma ofisleri temin edeceğiz. Derneklerimizi ve sivil toplum kuruluşlarımızı kamu görevi yapan kuruluşlar olarak görmekteyiz” dedi.

“Karaçulha’dan, Göcek’ten Geldi Ama Ölüdeniz Ve Fethiye’den Gelmedi”

Tema Vakfı Muğla ve Fethiye temsilcisi Okyay Tirli’de konuşmasında ziyaretten dolayı teşekkür ederek “Tema vakfı olarak Ölüdeniz Belediye ile ortak çalışmalarımız ve projelerimiz oldu. Herhangi bir sıkıntı ve olumsuzluk yaşamadık. Ama bizi çağırdığınız zaman biz mutlaka bir doya ile geliriz. Fethiye’nin çevre ve yeşil alanlarının, tarım arazilerinin korunması ile ilgili 5 sayfalık bir soya veriyorum. Yaklaşık 5 yıldır toprak koruma kurulundayım. Mutlulukla söyleyebilirim ki görev yaptığım süre içersinde Fethiye’den bir tarım alanının çıkması ile ilgili bir talep gelmedi. Karaçulha’dan, Göcek’ten geldi ama Ölüdeniz ve Fethiye’den gelmedi. Ben bu konuda çok teşekkür ediyorum. Zaman zaman yeşil alanların imara ve turizme açılması ile ilgili talepler gündeme geliyor ama biz başkanla her zaman konuştuk. Kayaköy gibi yamaçlara doğru açılalım. Fethiye’de turizm ve tarım olmalı Bizi bekleyen en büyük tehlike ise taş ocakları ile maden ocakları. Fethiye’de 99 tane kayıtlı taş, mermer ve maden ocağı var. Tabiî ki bunlarda olacak ama bunların Fethiye’nin turizmini ve tarımını etkilememesi gerekiyor. Eğer etkiliyorsa mutlaka kapatılmalı ve bir sınır getirilmelidir” şeklinde konuştu.(FG)

keramettin tema_640x480 keramettin tema (1)_640x480

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.