Son Dakika

OSB Raporu Hazır

OSB Raporu Hazır

Arıcan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen Fethiye-Seydikemer Organize Sanayi Bölgesi Fizibilite Raporunu da Yakup Otgöz ile paylaştı. Arıcan, ihtisas OSB için çok sayıda talep toplandığını ve ilk etapta açılması planlanan alanın dolduğunu kaydetti. Doğal taş ve mermer ihtisas OSB kurulması çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydeden Arıcan, mermercilerin dernekleşme faaliyetinin de sürdüğünü belirtti.

Sarıhan: “Fethiye’nin sesini iktidara duyuracağız”

Platform üyeleri burada Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve yönetimi ile görüştü. Süreci takip ettiklerini ve girişimlere başladıklarını belirten Kadir Sarıhan, “Biz de Fethiye’de bir üniversite kurulması arzuladığımız ve peşinde takibinde olduğumuz bir konu. 3 fakülteden sonra üniversite kurulması için hak kazanmış durumda. Muğla’da birkaç gün öncesinde sayın valimizle bu konuya değindik. Bölgemize bir hastane kazandırılabilirse bu hastanenin kurulacak Fethiye Üniversitesine destek olacağı konusunda sayın valimizle fikir paylaşımı yaptık. Onlar da bu konuya sıcak bakıyorlar. Sivil toplum örgütlerinin amacı bir kamuoyu oluşturmak. Biz iktidar partisi olarak bunun bilincindeyiz. İmza kapmayası da hayır olsun. Önemli olan bu sesin iktidara gitmesi. Bu sesi biz iktidara götürdük. İmza kampanyasının da bunu perçinleyeceğini düşünüyorum.” dedi. Platformun destek ziyaretleri Fethiye AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaretin ardından sona erdi. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, yayımlanan Fethiye-Seydikemer Organize Sanayi Bölgesi Fizibilite Raporunu Kadir Saruhan ile de paylaştı.

Haber / Foto:Nur İLİK

Güç Birliği Platformu Seydikemer’den Destek İstedi fethiye üniversitesi (9)_640x425 Güç Birliği Platformu Seydikemer’den Destek İstedi fethiye üniversitesi (13)_640x425

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.