Son Dakika

Öztürk “Fethiye İl Olmayı Hak Ediyor”

Öztürk “Fethiye İl Olmayı Hak Ediyor”

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, son zamanlarda Fethiye’de en çok konuşulan Fethiye’nin il olması konusunda Türkiye Büyük Millet Meclisinde veya başka bir yerde AK Partinin bu konu hakkında bir çalışması olmadığını söyledi. Bu konuyu gündeme getiren kişilerin bilinçli bir şekilde ortaya sunduğunu söyleyen milletvekili Öztürk, vatandaşların bu tür konulara itibar etmemesi gerektiğini söyledi.

Fethiye’ye AK Parti İlçe Başkanlığının İlçe Divan toplantısı için gelen ve iki gününü Fethiye ve Seydikemer’e ayıran AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve parti yöneticileri ile birlikte gazetemizi de ziyaret etti. Ziyarette Fethiye ve Seydikemer ilçelerindeki projeler hakkında bilgi veren milletvekili Öztürk, Fethiye’nin il olması gibi bir çalışmanın kesinlikle olmadığını söyledi. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın 2017 yılının Ocak ayının sonuna doğru müjdeli haberi verebilirim açıklaması hatırlatılan Öztürk, “Bu açıklamanın tamamen gündemde olabilmek adına söylendiğini düşünüyorum. Çünkü Türkiye Büyük Millet Meclisinde veya başka bir yerde AK Partinin bu konu hakkında bir çalışma yok. Bunu söyleyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bu açıklamayı neye dayanarak yaptı merak ediyorum. Bu müjdeyi kimden alacakmış söylesin bizde bilelim. Hem Ocak ayının sonu geldi. Nerede o açıklayacak olduğu müjdesi. Bir yerde bir il olacaksa ilk il olması gereken ilçe Fethiye. Ama Ak Partinin ne bir ay sonra ne 15 gün sonra, ne 2 ay sonra böyle bir çalışması yok. Böyle bir çalışmanın olması için gündem olması lazım. Fethiye’nin il olması konusunda hem fikiriz ama şuan bizim önümüzde böyle planlanmış bir şey yok. Özellikle üniter yapı konusundan dolayı şuan buna girmemiz doğru değil. Biz buna her zaman karşıyız” diye söyledik. Halkın onuru ve düşünceleri ile kimse böyle oynayamaz” dedi.

GÖCEK TÜNELİ GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR

2015 yılında yapımı biten fakat bir türlü ulaşıma açılamayan Göcek Tünelinin ikincisi hakkında da bilgiler aktaran AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Amacımız birinci tünelinde ücretsiz olması. Öyle olmasa biz ikinci tüneli şimdiye kadar açardık. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkililerimiz tünelin ihalesini alarak yapan şirket yetkilileri ile görüşüyorlar ve anlaşma sağlamak üzereler. Yan yana olan iki tünelden birisinden ücretli geçmek, diğerinden ücretsiz geçmek olmaz. Amacımız ikisini de ücretsiz yapmak” dedi.

Haber/Foto Hakan Aykırı

fethiye-rehberi-yapilacaklar-ne-yenir-gezilecek-yerler-fethiye-manzarasi_640x425 IMG_2715_640x427 IMG_2718_640x427

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.