Son Dakika

Pusu Timi’nden Hırsızlara Geçit Yok

Pusu Timi’nden Hırsızlara Geçit Yok

Fethiye’de 2 evden hırsızlık yapan 3 şüpheli, polisin ‘pusu timi’ tarafından çaldıkları eşyalarla birlikte yakalandı. Fethiye  Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede evden hırsızlık olaylarının önüne geçmek için 10 polisten oluşan ‘pusu timi’ kurdu. Sivil plakalı polis araçlarının hırsızlar tarafından tanınması üzerine, özel araçlarını kullanan tim, hırsızlık olaylarına anında müdahale için ilçenin farklı noktalarında sabah saatlerine kadar beklemeye başladı.  Akarca ve Taşyaka mahallelerinde yarım saat arayla gerçekleşen 2 hırsızlık olayı sonrası şüphelilerin kullandığı otomobil ‘pusu timi’ tarafından tespit edildi. Peşine düştükleri otomobili Adnan Menderes Bulvarı üzerinde sıkıştıran ekipler, koşarak kaçmaya başlayan hırsızları bu kez yaya olarak takip etti. Yaklaşık 1km’lik kovalamacanın ardından yakalanan 3 şüpheli,  Fethiye Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü.

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ CEZAEVİ FİRARİSİ

Kimlik tespiti yapılan şüphelilerden birinin  Hasan Şahin adına düzenlenmiş sahte kimlik kullanan cezaevi firarisi Yıldırım A. olduğu tespit edildi. Şüpheliler 47 yaşındaki Yıldırım A., 23 yaşındaki Ahmet E. ve 22 yaşındaki Mehmet A. polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Şüphelilerin kullandığı otomobilde 2 ayrı evden çaldıkları televizyon, ziynet eşyaları, koleksiyon paraları hırsızlıkta kullandıkları eldiven, levye ve çekiç gibi malzemeler ele geçirildi.

Haber / Foto:Erkan İLİKhırsızlar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.