Son Dakika

Şampiyon Serkan Özdemir’den Başkan Vekili Mehmet Ünsal’a ziyaret…

 

Fethiyeli Enduro Motosiklet Şampiyonu Serkan Özdemir, Şakir Şenkalaycı ile birlikte katıldığı Dakar Rallisinde 9 bin 300 kilometrelik 13 günlük zorlu yarışı başarıyla tamamlayıp Fethiye’ye döndü. Fethiye’ye gelir gelmez her yarışmada kendilerini destekleyen Fethiye Belediyesi’ne ziyarette bulundular.

Yarış hakkında değerlendirmede bulunan Serkan Özdemir, “Dünyanın en zorlu yarışını tamamlamaktan Türkiye’yi temsil etmekten ve Türk bayrağını dalgalandırmaktan mutluyum. Dakar rallisi 9 bin 300 kilometrelik 13 günlük zorlu bir ralli yarışıydı. Biliyorsunuz ki Dakar dünyanın en zorlu yarışı. Böylesi zorlu bir yarışta Türkiye’yi temsilen Fethiye’den katılıyor olmak beni son derece gururlandırdı. Çok zorlu bir yarıştı. Ancak bu zorlu yarışta finişe gelmiş olmak ve bayrağımızı podyuma taşımış olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyum. Fethiye’ye döner dönmez bizden desteklerini esirgemeyen Fethiye Belediyesi’ne ziyaret ettik ve mutluluğumuzu onlarla paylaştık” dedi. Böylesine zor bir parkuru bitirerek büyük bir başarı kaydettiği için Serkan Özdemir ile gurur duyduklarını ifade eden Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Ünsal ise, “Serkan kardeşimi başkanım adına tebrik ediyorum. Onların başarısına Fethiye Belediyesi olarak destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Dakar parkuru gerçekten zor bir pist. Bizleri gururlandıran Serkan kardeşime teşekkür ediyorum. Başarıları daim olsun” ifadelerini kullandı.

 Şampiyon Serkan Özdemir’den Başkan Vekili Mehmet Ünsal’a ziyaret… (1)_640x427 Şampiyon Serkan Özdemir’den Başkan Vekili Mehmet Ünsal’a ziyaret… (2)_640x427 Şampiyon Serkan Özdemir’den Başkan Vekili Mehmet Ünsal’a ziyaret… (3)_640x427 Şampiyon Serkan Özdemir’den Başkan Vekili Mehmet Ünsal’a ziyaret… (4)_640x427

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.