GenelMuğlaSiyasetSon Dakika

Protokol Bayramlaşmasında Güzel Temenniler

Fethiye’de Protokol Bayramlaştı.

Fethiye Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Salonu’nda yapılan bayramlaşma törenine Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Belediye Başkan Vekili Mert Demir, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Yılmaz Demirelli, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay,sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleriyle daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma törenine yoğun bir ilgi olurken, sohbet havasında geçti. Tüm vatandaşların bayramını kutlayan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık , “Ramazan Ayı’nı bitirdik. Bayramı hep birlikte kutluyoruz. Kimsesizlerin sahipsizlerin, sahiplenmesi gereken günler bu günler. Tüm halkımızın bayramını kutluyorum” dedi. Kaymakam Ekrem Çalık “Bayram tatili nedeniyle Fethiye’deki otellerde yüzde 100’e varan doluluk yaşandığını bunun Temmuz Ağustos Ayında da devamının beklendiğini belirterek, Fethiye’nin güzelliklerini görmek için vatandaşlarımız bu şirin ilçemizi tatil için seçti. Bayram bereketi yaşatıyorlar. Misafirlerimizin de bayramını kutluyorum” dedi.

Siyasi Parti İlçe Başkanları, Halkın Bayramını Tebrik Etti

Fethiye’deki bayramlaşma töreninde halkın ve partililerin Ramazan bayramını tebrik eden siyasi parti ilçe başkanları sağlık, barış, huzur ve adalet dilediler. Fethiye’deki bayramlaşma törenine katılan siyasi parti ilçe başkanlarından Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, dini bayramların önemini vurgulayarak; şehit ailelerimizin, gazilerin ve tüm vatandaşların mübarek Ramazan Bayramını kutladığını bildirdi. CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu da katıldığı bayramlaşma töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada; tüm halkın ve partililerin bayramını tebrik edip adalet, huzur ve sağlıklı günler diledi. MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay da Fethiye halkının mübarek Ramazan Bayramını kutladıktan sonra bayram olgusunun birlik, beraberlik, sağlık, huzur getirmesi dileğinde bulundu. Vatan Partisi İlçe Başkanı Selçuk Selvi de tüm halkın bayramını tebrik ederek barış, kardeşlik ve huzur dileklerinde bulundu.

Oda Başkanları, Halkın Bayramını Tebrik Etti

Fethiye’deki sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanları; oda üyeleri ve halkın bayramını kutladı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, kamu kurum ve kuruluşlarının bayramlaşma töreninde gazeteciler aracılığı ile tüm halkın ve oda üyelerinin Ramazan bayramını tebrik ederek; ülkemize, milletimize; sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileğinde bulundu. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ise oda üyelerinin ve halkın Ramazan Bayramını tebrik edip birlik, beraberlik, barış, huzur ve sağlıklı nica bayramlara dileklerinde bulundu.

Haber Servisi

Şeker Tadında Protokol Bayramlaşması… (3)_640x427

Şeker Tadında Protokol Bayramlaşması… (7)_640x427

Şeker Tadında Protokol Bayramlaşması… (8)_640x427

Şeker Tadında Protokol Bayramlaşması… (9)_640x427

Şeker Tadında Protokol Bayramlaşması… (11)_640x427

ı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.