KültürMuğlaSon DakikaSpor

Turnuva’da Ödüller Sahiplerini Buldu

İder Mobilya’nın katkılarıyla gerçekleşen masa tenisi turnuvasında ödüller sahiplerini buldu. İder Mobilya’nın sponsorluğunda gerçekleşen masa tenisi turnuvasının ödül töreni Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Seydikemer Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Kasım Gürbüz’ün katılımıyla gerçekleşti. İder Mobilya’nın sağladığı desteklerden dolayı “Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İder Mobilya Ödüllü Açık Masa Tenisi Turnuvası” olarak anılan turnuva, 15-16 Ekim tarihlerinde Fethiye Beşkaza Spor Salonunda yapıldı. 16 Ekim tarihinde gerçekleşen kapanış töreninde ise ilk üçe giren yarışmacılara kupa ve İder Mobilya’dan hediye çeki verildi. Erkeklerde dördüncülük ödülünü kazanan genç sporcu, kazandığı ödülü masa tenisine gönül vermiş engelli bir sporcuya takdim etti. Genç sporcunun gösterdiği örnek davranış takdirle karşılandı.

Turnuvanın ödül töreninde konuşan İder Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Etem İder; karşılaşmaları ilgiyle takip ettiğini vurgulayarak sporu ve sporcuları desteklemenin önemine değindi. “Böyle bir organizasyonun gerçekleşmesine katkıda bulunabilmek bizim için gurur verici, burada genç arkadaşlarımızı izlerken ne kadar doğru bir çalışmaya imza attığımızı bir kez daha anladım. Bundan sonraki süreçlerde de benzer çalışmaları desteklemeyi sürdüreceğiz. Bir Türk markası olarak ülke ekonomisine değer katmanın yanında genç nesillere de fayda sağlamamız gerektiğine inanıyorum.” dedi.

Haber/Foto Bahadır Konuk

turnuvada-oduller-sahiplerini-buldu-1_640x480 turnuvada-oduller-sahiplerini-buldu-2_640x480 turnuvada-oduller-sahiplerini-buldu-3_640x480 turnuvada-oduller-sahiplerini-buldu-4_640x480

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.