Son Dakika

Ufka Yolculuk Meal Yarışması Muğla İl Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Ufka Yolculuk Meal Yarışması Muğla İl Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Server Gençlik ve Spor Kulübü’nün Türkiye genelinde, online olarak ta dünya genelinde geleneksel olarak düzenlediği, Ufka Yolculuk 5, Kur’an-ı Kerim Meali Kültür ve Bilgi Yarışması’nın Muğla il ödülleri, Fethiye Akdeniz Çevre Eğitim (AKÇEV) Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin düzenlediği törenle sahiplerini buldu. Açılış konuşmasında; “Bu yarışma kaybedeni olmayan bir yarışmadır ve maksadı Allah rızasıdır” diyen Dernek Başkanı Ali SERT, sözlerine şöyle devam etti: “Muğla’da, 2563 yarışmacının başvurusuyla başlayan, “Kaybedeni Olmayan” bu yarışma, ülkemiz genelinde ise; tüm Türkiye’den ve online olarak 75 ülkeden toplam 588.404 kayıtla, Türkiye’nin en büyük sivil yarışmasıdır” dedi.  Program, Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Metin KARABULUT’ un konuşmasıyla devam etti.

Toplam 5 kategoride ödül verilen yarışmada;

A Kategorisinin birincisi (10 yaş altı) Fethiye Bozyer Şehit Ali Galip Met İlkokulu’ndan Eren Talha ZEYBEK, ikincisi Datça İmam Hatip Ortaokulu’ndan Sami KAPLANOĞLU, üçüncüsü ise Çamköy İlkokulu’ndan Dilara Sena CEYLAN oldu.

B Kategorisinin birincisi (10-14 yaş) Fethiye İmam Hatip Ortaokulu’ndan Asude DUMAN, ikincisi Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu’ndan Elif Su AKIN, üçüncüsü ise Dalaman Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Zeynep TOKCAN oldu.

C Kategorisinin birincisi (14-19 yaş) Muğla merkezden Hikmet UZ, ikincisi Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi’nden Merve AÇIL, üçüncüsü ise Milas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Şeyda TELLİ oldu.

D Kategorisinin birincisi (19-30 yaş) Ortaca’ dan Mehmet DEMİRSAR, ikincisi Muğla merkezden Ganime BENLİ, üçüncüsü ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden Muhammed Ali TORUN oldu.

E Kategorisinin birincisi (30 yaş+) Fethiye’den Selin İNCE, ikincisi Seydikemer’den Ali KARAKAŞLI, üçüncüsü ise Fethiye’den Fatma ÇOBAN oldu.

Haber/Foto Hakan Çelikdemir

IMG_6452_640x480 IMG_6453_640x480 IMG_6455_640x480

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.