Son Dakika

Ünlü Alman Programcı Fethiye Ve Ölüdeniz’i Gezdi

Ünlü Alman Programcı Fethiye Ve Ölüdeniz’i Gezdi

Almanya’nın ünlü TV programcılarından Robert ve Carmen Geiss çifti çekimler için geldiği Fethiye’de ”Bu güzel Türkiye’de kendimizi hiç bir şekilde huzursuz ve tedirgin hissetmedik.”dediler.

Almanya’nın RTL televizyon kanalında Geissen Familie adlı program yapan Robert ve Carmen Geiss çifti, Fethiye ve çevresinde programı için çekimler yaptı. Türkiye’de turizmin inanılmaz bir şekilde geliştiğini vurgulayan çift, Fethiye ve Ölüdeniz’e adeta bayıldı. Fethiye Ölüdeniz’de Babadağ’dan yamaç paraşütü ile uçuş yapan çift ayrıca Kayaköy’ü gezip kısa bir mavi yolculuk da yaptılar.

Turizm danışmanı Ferruh Çakıroğlu ile Fethiye ve çevresini gezip program çekimleri yapan Robert ve Carmen Geiss çifti RTL 2 adlı Alman televizyon kanalı için reality hayat programının bölümlerini Fethiye’de çekti.

Almanya’nın RTL televizyon kanalında Geissen Familie adlı program yapan Robert ve Carmen Geiss’in bu şovu yaklaşık 150 milyon hayranı tarafından izleniyor. 11 ve 14 yaşında iki kızı bulunan çift, Fethiye’ye adeta bayıldı. Çift Fethiye’de turizm danışmanı Ferruh Çakıroğlu ile yöreyi gezip,programı için cennet köşeleri görüntüledi.Geissen Tv adında kendi televizyon kanalı da bulunan çift Babadağ’dan Ölüdeniz’e uçup, muhteşem manzarayı da görüntüledi. Kayaköy’ü gezen çift tekne ile 12 adalar turu yapıp Fethiye bölgesinin mavi yolculuğunu da görüntüledi. Fethiye’ye adeta bayılan çift ”Fethiye ve çevresi  doğal bir cennet. Mutlaka buralarda mülk edinmek istiyoruz.” dediler.Gezi dönüşü yöreye ait deniz ürünlerinden oluşan bir menü seçen ünlü yapımcı Robert Geiss ve eşi Carmen Geiss, Türk halkının misafirperverliğinden de büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Programında yaptığı anonslar ile dünya sosyetesini Türkiye ve Ege’nin incisi olan Fethiye’yi görmeye davet eden çift, ”Bu güzel Türkiye’de kendimizi hiç bir şekilde huzursuz ve tedirgin hissetmedik.” diyerek Türkiye’nin oldukça güvenli olduğunu da sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.