EğitimGenelKültürMuğlaSiyasetVideo

Vergi Dairesi Başkanından Sağır’a Ziyareti

Vergi Dairesi Başkanından Sağır’a Ziyareti
Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ve Seydikemer mal müdürü Bünyamin Taşkın Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır’ı ziyaret ederek odanın çalışmaları, Seydikemer ilçesinin ekonomisi ve ilçede hizmete başlayan gelir birimi ile ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Vergi Dairesi Başkanı ”Bayar; ilçeye ilk ziyaretim gerçekten potansiyeli yüksek ilimizin tarımıyla, tarihi ve turizmiyle parlayan yıldızı diyebileceğimiz bir ilçe, gelir birimimiz mal müdürlüğümüz bünyesinde hizmete başladı. Buraya gelip görünce diyorum ki iyi ki de kurmuşuz. Tabi bunda oda başkanları Harun sağır ve Mehmet Hadi Çakıroğlu nun katkısı büyüktür ilk onlar gelerek esnafları adına bu talebi bana ilettiler. Gerçekten Seydikemer için şans olarak görüyorum her ikisi de ilçesi için var gücüyle mücadele ediyor bu önemli yoksa rutin oda başkanlıklarını da yapabilirlerdi. Esnaf Odası bünyesinde basit usul muhasebe bürosu kurulmuş hizmet veriyor bu güzel bir şey tebrik ediyorum ”dedi.

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun sağır ise ”Muğla Vergi Dairesi Başkanım Hüseyin Bayar ve mal müdürümüz Bünyamin Taşkına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemize gelir birimi açılmasıyla ilgili ısrarlı taleplerimize verdiği destek için başkanıma teşekkür ediyorum. Bizler esnaflarımız ve halkımız için ısrarcı olduk, Belediye Başkanımız Yakup Otgöz Maliye bakanımızla görüştü, talimatları ve desteğiniz ile de hizmet vermeye başladı. Ben tüm esnaflarımız adına bir kez daha emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Haber/Foto Zeynep Olca

vergi-dairesi-baskanindan-sagira-ziyareti-1 vergi-dairesi-baskanindan-sagira-ziyareti-2

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.