Son Dakika

Yılın İlk Eğitimi Beden Dili Oldu

Yılın İlk Eğitimi Beden Dili Oldu

Düzenlediği eğitimlerle üyelerinin iş yaşamına ve bölge halkının kişisel gelişimine katkı sağlamaya çalışan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının 2017 yılı eğitimleri Beden Dili Eğitimi ile başladı. Çok sayıda FTSO üyesinin katıldığı eğitim yoğun ilgi gördü. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca düzenlenen 2017 eğitimleri İzgören Akademi Eğitmeni Erhan Özallı tarafından verilen Beden Dili Eğitimi ile başladı. Eğitim, 21 Ocak 2017 tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Likya Salonunda gerçekleştirildi. Kontenjanın 20 kişi ile sınırlı olmasına karşı, Yoğun ilgi gören Beden Dili eğitimine çeşitli sektörlerden 39 kişi katıldı.

İzgören Akademi Eğitmeni Erhan Özallı tarafından verilen eğitimde konular dünyaca ünlü ve siyasi kişilerin davranışları üzerinden, fotoğraf yorumları ile anlatıldı. Gün boyu süren eğitim sırasında uygulamalara da yer verildi.

Sıradaki eğitim: “Satışın Şifreleri”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının bu yılki eğitimleri 9 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan Satışın Şifreleri eğitimi ile devam edecek. İzgören Akademi Eğitmeni Ece Üvey tarafından verilecek olan eğitimde “Satış görüşmesi için nasıl hazırlıklar yapılmalı? Satış görüşmesinde kullanılabilecek teknikler var mı? Satış sonrası bir çalışma yapmak gerekli mi? Ürün ya da hizmeti en etkili ne şekilde sunabilirim? Satış çalışmaları için altın kurallar var mı? Bu seminer ile satış ekibinizin, bu soruların cevabı ile birlikte satış becerilerini pratik uygulamalarla geliştirmesi hedefleniyor” konu başlıklarında anlatım gerçekleştirilecek.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca yapılan açıklamada, eğitimleri takip etmek isteyenler için yıllık eğitim planının FTSO web sitesinde de yayımlandığı belirtildi.

Haber/Foto Hakan Çelikdemir

bedendili1_640x425 bedendili2_640x425 bedendili3_640x425 bedendili4_640x425 bedendili5_640x425 bedendili6_640x425 bedendili7_640x425 bedendili8_640x425

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.