Güncel

FETHİYE’DE DOKTOR DARP EDİLDİ İDDİASI

Fethiye’de dün sabah saatlerinde poliklinik görevi sırasında eşini muayene için getiren kişi doktorla tartışıp doktoru darp ettiği iddia edildi.Doktorun şikayeti üzerine adliyeye sevk edilen kişi serbest bırakıldı.Fethiyedeki doktorların bu olay üzerine Çarşamba günü eylem yapma kararı aldığı öğrenildi.

İddialara göre dün Fethiye Devlet Hastanesine eşini kadın doğum polikliniğine kontrole götüren Y.E daha önce gittikleri doktorun izinli olması nedeniyle poliklinikte görevli Kadın Doğum Uzmanı Dr.Yasin Ceylan ile görüştü.Doktorun sıra bulunduğunu söyleyip daha sonra eşine de bakabileceğini söylemesine rağmen Y.E doktor ile tartıştı.Bu tartışma kavgaya dönüşünce Özel Güvenlik görevlileri ve diğer ilgililer olaya müdahalede bulundu. Kadın Doğum Uzmanı Dr.Yasin Ceylan darp raporu alarak Y.E hakkında Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne şikayette bulundu. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri olayla ilgili inceleme ve araştırma başlattı.Y.E  hazırlanan suç dosyası ile adliyeye sevk edildi.Y.E’nin  serbest bırakıldığı öğrenildi.

EYLEM YAPILACAK

Muğla Tabip Odası ve SES tarafından yapılan açıklamada olay kınanırken 14 Aralık Çarşamba  günü Fethiye Devlet Hastanesi önünde eylem yapılacağı açıklandı.Açıklamada aynen şöyle denildi ‘12.12.2022 tarihinde Fethiye Devlet Hastanesinde saat 09.30 sularında Kadın Doğum Uzmanı Dr. Yasin Ceylan, görev yaptığı poliklinikte hasta yakını tarafından darp edilmiştir. Bu hususta 14.12. 2022 tarihinde saat 12.30 da üyesi olduğu  Muğla Tabib Odası ve SES inde katılımıyla basın açıklaması gerçekleştireceğiz. Tüm sendikaları ve sağlık çalışanlarını  Muğla Tabip Odası Bşk. Cafer Şahin inde katılacağı basın açıklamasına katılmaya çağırıyoruz. Sessiz kalmıyor,hertürlü şiddete karşı tepkimizi koyuyoruz.Tüm hekim ve sağlık çalışanlarını sağlıkta şiddete karşı durmaya, duyarlı olmaya davet ediyoruz.’

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.