Son Dakika

Devir Ekonomi Devri

Devir Ekonomi Devri

Seydikemer Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif noktalarına yerleştirilen banklar, belediyenin Park ve Bahçeler Biriminde görevli ekipler tarafından üretiliyor. Bu suretle bank maliyetlerinin de %50 oranında azaldığı öğrenildi.

Yeni ilçe Seydikemer’de 115 bank daha halkın yoğun olarak kullandığı cami avlusu, okul bahçesi ve bazı resmi kurum bahçelerine yerleştirildi. Geçtiğimiz yıl da ilçenin muhtelif noktalarına bank yerleştiren ekipler, bankların büyük bölümünü satın alma yöntemi ile elde etmişti. Gelinen süre zarfında personel yapısında eğitim ve kalifiye gibi bazı noktalarda kurumsallaşmasını tamamlayan Seydikemer Belediyesi, bank yapımında da öz kaynaklarına yöneldi.

Atölye Planlanıyor

Ham demir ve ahşap satın alan Park ve Bahçeleri Birimi, demirlerin kesiminden kaynağına, ahşap malzemenin montajına kadar işlemleri kendi personeliyle yaparak, bank maliyetlerini %50 oranında azalttı. Halen kiralık bir binada hizmet veren Seydikemer Belediyesi’nin kentteki imarla ilgili düzenlemelerin ardından hayata geçirmeyi planladığı belediye araç kademesinin bir bölümüne bank, piknik masası, kamelya gibi ihtiyaçların temini için kaynak ve marangoz atölyeleri kuracağı öğrenildi.

Haber Merkezi

Devir Ekonomi Devri (1)_640x428 Devir Ekonomi Devri (2)_640x465 Devir Ekonomi Devri (3)_640x428 Devir Ekonomi Devri (5)_640x428 Devir Ekonomi Devri (6)_321x480 Devir Ekonomi Devri (8)_640x428 Devir Ekonomi Devri (9)_640x436

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.