Son Dakika

Şoför Esnafı 5 Şubatta Sandık Başına Gidecek

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Şubat ayında seçimli genel kurula gidecek. Genel kurulda Bir 440 şoför esnafının oy kullanacağını belirten Başkan Şaban Taşar, “Rahmetli Hayri Topçu Başkanımdan aldığım bayrağı 5 yıldır layıkı ile sürdürüyorum Yeni dönemde hizmetkârlık için  tekrar göreve talibim” dedi.

Fethiye’li şoför esnafı  Şubat ayında  sandık başına gidecek. Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimli genel kurulu 5 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da Gazi İlköğretim Okulu(eski  Fethiye Lisesi)  salonunda yapılacak. Başkanlık divanının belirlenmesiyle başlayacak genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edecek. Kongrede, başkanlık divanına tutanakları imzalama yetkisi verilecek. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından bilanço, gelir ve gider hesaplarının okunması ve oylaması yapılacak. Görüşülecek diğer hususların ardından seçim yapılacak.

Gerçekleşecek olan genel kurula tüm şoför esnafını davet eden Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşar, “Meslek kuruluşları kanunu gereği her dört yılda bir yapılması gereken olağan genel kurul takvimimiz Ocak ayı itibari ile başlayacaktır. Fethiye Şoförler  ve Otomobilciler esnaf Odası yönetim kurulu olarak aramızda yaptığımız değerlendirme sonucunda, odamızın genel kurulunu 5 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da Gazi İlköğretim Okulu(eski  Fethiye Lisesi)  salonunda yapmayı planlamış bulunmaktayız. Bugüne kadar yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte topluma ve üyelerimize hizmet amaçlı yürütmekte olduğumuz oda başkanlığı ve yönetim kurulu başkanlığı görevine yeniden talip olmuş bulunmaktayız. 5 Şubat 2022 tarihi Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulumuzun tüm şoför esnafımıza hayırlı olması temennisinde bulunarak, tüm şoför esnafımızı genel kurulumuza davet ediyorum” dedi.

“Bin 440 Şoför Esnafı Oy Kullanacak”

Kongrede yeni dönem için tekrar  aday olacaklarını belirten Şaban Taşar, “Genel kurulumuzda Bin 440 üyemiz oy kullanacak. Mevcut ekibimizle birlikte, yönetimimle  birlikte yeniden önümüzdeki 4 yıllık süreçte tekrar görece talibim” diye konuştu.

“2021 Yılı Bir Önceki Yıldan Biraz Daha İyiydi”

Gazetecilerin sorusu üzerine kısaca şoför esnafı açısından 2021 yılını da  değerlendiren başkan Taşar, “Şoför esnafı olarak son yıllarda biz çok zor bir süreçten geçtik. 2021 yılı için çok iyi bir yol olarak geçti diyemesek de, bir önceki yıla oranla kısmen daha iyi geçti. Özellikle Temmuz ayında yasaklamalar ve kısıtlamaların kısmen kaldırılmasından sonra, yaklaşık dört beş aylık rahatlama süreci oldu. Anacak halen kısıtlama tedbirlerinden önceki, yani 2020 yılı Mart ayı öncesindeki günlerimize geri dönemedik. Haliyle toplumumuzun alışkanlıkları değişti. 2020 Mart ayı öncesine aynı seviyede ulaşabilmek için gerekli olan tüm çalışmalarımızı sergiliyoruz” dedi.  Haber-Hakan AYKIRI

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.