EğitimGenelMuğlaSiyaset

Sarıhan’dan Hıra’ya Hayırlısı Olsun Ziyareti

Sarıhan’dan Hıra’ya Hayırlısı Olsun Ziyareti

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odasını ziyaret etti. AK parti Fethiye ilçe yönetimi tekrar başkanlığı seçilen Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası başkanı Adem Hıra’ya ve yönetimine başarılar dilediler.

Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odasının 10 Ocak Çarşamba günü yapılan olağan genel kurulunda yeniden başkan seçilen Adem Hıra’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri dün Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası başkanı Adem Hıra’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret nedeniyle açıklamada bulunan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan “Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası başkanlığını ikinciye kazanan ve başarılı çalışmalar yapan Adem başkanımıza hayırlı ve uğurlu olsun ziyaretinde bulunmaktayız. Kendisi geçmiş dönemde de başar ılı çalışmalara imza attı. Yeni dönemde de başarılı çalışmaların devam edeceğine eminiz.  Sivil Toplum Örgütleri toplumumuzun ve hayatımızın yaşayan dinamikleri olmaktadır.  İşin içinden gelen kişileri bu tür mevkilerde tekrar görev alması meslek gruplarının ve çalışma arkadaşlarının vermiş olduğu güvene dayalıdır. İnşallah Fethiye’de herkes kendi alanında elinden gelen çalışmaları yapacaktır.  Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden ve Ak parti heyetine teşekkür eden Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası başkanı Adem Hıra “sivil toplum kuruluşlarında ve odalarda mevcut yönetimlerin tekrar seçilmesi sadece başarılı çalışmaların aksamadan devam etmesi demektir. Bu bakımdan Fethiye’mizin ve üyelerimizin menfaatleri doğrulturunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Haber/Foto: Hakan Çelikdemir

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.