EğitimGenelMuğlaSiyaset

DTO Başkan Adayı Karabulut, AK Parti’yi Ziyaret Etti

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkan adayı Ahmet Karabulut Fethiye’deki siyasi parti ilçe başkanları ile STK’lara ziyaretler gerçekleştiriyor. Karabulut ve ekibi iktidar partisi AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, “Projelerimiz ve yapmak istediğimiz çalışmaları anlatarak görüş ve talepleri aldık” diye konuştu.

Beraberinde yönetim kurulu adayı arkadaşları ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan’ı ziyaret eden Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkan adayı Ahmet Karabulut, 4 Nisan Çarşamba günü yapılacak kongreye de davet etti. Ziyarette kısa bir açıklama yapan Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkan Adayı Ahmet Karabulut, “4 Nisan tarihinde yapılacak olan Deniz Ticaret Odası kongremiz için başkan adaylığımızı açıkladık. Beraber yürüyeceğimiz yol arkadaşlarımız ile birlikte ilçemizdeki siyasi parti temsilcilerini ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Onlara projelerimizden bahsederek görüşlerini alıyoruz. Çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Herkesin amacı Fethiye ve denizcilik sektörüne hayırlı işler yapmak” dedi.

“Denizcilik Sektörünü Yakından Takip Ediyoruz”

Fethiye’de denizcilik sektörünü yakından takip ettiklerini söyleyen AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ise, “4 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan İMEAK Fethiye Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi genel kurulu için aday olan Ahmet Karabulut ve yönetim kuruluna başarılar diliyor, ziyaretleri için de teşekkür ediyorum. Denizcilik sektörü zor bir sektördür, fakat bir o kadar da keyifli bir sektördür. Denizcilik sektörünün ihtiyaç ve sıkıntılarını bize iletildiği kadar, elimizden geldiği kadar bakanlık düzeyinde ve Başbakanlık ile Cumhurbaşkanlığı düzeyinde çözmeye çalışıyoruz. Deniz sektöründe faaliyet gösteren arkadaşlarımızda buna şahittir. Kongre sonrasında seçimi kazanan arkadaşlarımızla birlikte iktidar temsilcisi olarak ihtiyaç duyulduğu takdirde, her türlü yardıma ve çalışmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

Haber/Foto: Gökhan Ayyıldız

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.