GenelSiyaset

Ak Parti de Bülent Demir Milletvekili Aday Adayı

7 Haziran seçimleri yaklaşırken partilerdeki aday adayları belirleniyor. Ak Partide 5 yıldır başarılı bir şekilde Milas İlçe başkanlığını yürüten Bülent Demir aday adaylığını açıkladı.

Aday adaylık süreci ile ilgili açıklama yapan Demir, “Tabanın sesini esas alan, Ankara ile Muğla arasında köprü olacak bir anlayış ile her türlü egodan uzak ben değil biz diyen, milletimizin kolaylıkla ulaşabileceği bir milletvekili adayı olarak hakka ve halka hizmet anlayışı ile teşkilatçılığı bilen, siyasetin sağlıklı bir şekilde teşkilatlarla yapılabileceğine inanan, ekip ruhunu ön plana çıkaran, Muğlalıların derdinden ancak Muğlalıların ya da Muğla’da yaşayıp oturanların anlayabileceğine ve hizmet edeceğine inanmış birisi olarak hizmet için aday adayıyım.”ifadelerini kullandı.

Avukat Bülent Demir Kimdir?

1973 Milas doğumlu..ilk orta Lise Milas ta okuduktan sonra İstanbul Üniversite’si Hukuk Fakültesini bitirdi. 1998 yılından bu yana Milas’ta Avukatlık mesleğini sürdüren Bülent Demir, 2007 yılı Ak parti 5.sıra Milletvekili Adaylığı 2010 yılından itibaren de Milas ilçe başkanlığı görevi son kongrede milletvekili Adaylığı için görevi bıraktı. Evli, olan Demir 2 çocuk sahibi ve İngilizce biliyor.

Haber: Erkan ilik

ak Parti Bülent demir

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.