Son Dakika

Eski Başkan Yusuf Yiğit Dualarla Uğurlandı

Koronavirüsten hayatını kaybeden Seydikemer Belediyesi Ak Parti meclis üyesi ve Eşen beldesi eski belediye başkanı Yusuf Yiğit dualarla toprağa verildi. Hastanede bir süredir tedavisinin devam ettiği bilinen Yiğit yapılan ilaç tedavisine rağmen hayata tutunamayarak koronavirüse yenik düştü.

Hayatını kaybeden Yusuf Yiğit için bugün Seydikemer’de cenaze namazı düzenlendi. Tüm sevenlerini yasa boğan Yusuf Yiğit’i sevenleri ve yakınları yapılan dualarla son yolculuğuna uğurladı. Ak Parti Seydikemer Belediye Meclis Üyesi ve Eşen beldesi eski belediye başkanı Yusuf Yiğit’in vefat haberini büyük üzüntüyle öğrendiklerini belirten Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz,  “Eşen belediye başkanlığı yapmış, Seydikemer Belediye Meclisi Üyemiz, Yusuf Yiğit kardeşimizin vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Cenab-ı Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun. Bir kez daha anlıyoruz ki bu virüsün şakası yok. Lütfen durumu ciddiye alalım ve kurallara uyalım. Sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uymadığımız zaman sonucu daha büyük üzüntülere neden oluyor. Yusuf Yiğit kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Fethiye Manşet Haber olarak, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit başta olmak üzere ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.