Son Dakika

Makam Koltuklarına Oturdular

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, öğrenciler Muğla ve Menteşe İlçesinde makam ziyaretleri gerçekleştirerek, makam koltuklarına oturdular.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan ziyaretler; Teknoloji ve Kültür Koleji İlkokulu 3.sınıf öğrencileri Gökçe Yektaoğlu ve Efe Yıldırım, Öğretmen Nevin Üstün, Melis Tepe ve Okul Müdürü A.Dursun Ertuğrul’un İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretiyle devam etti.

Ziyarete gelen Teknoloji ve Kültür Koleji İlkokulu öğrencileri,  Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar’a makamında çiçek verdi. Karşılama ve tanışmadan sonra, Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar’ın makamına, Teknoloji Kültür Koleji İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Gökçe Yektaoğlu oturdu.

Temsili olarak Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna oturan Bayan Müdür Gökçe Yektaoğlu,” Bu koltuğa oturduğumda kendimi gerçek bir müdür gibi hissettim. Kırsal yerler ve şehir merkezlerinde okula gitmeyen çocukların olmaması gerektiğini düşünüyorum. Tüm kız öğrencilerinin iyi bir eğitim alarak, eğitimsiz bir kız çocuğu kalmamasını istiyorum.”dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları etkinliklerinde bu anlamlı ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra çeşitli hediyeler verdi.

Gün boyunca Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Garnizon Komutanlığı, Menteşe Kaymakamlığı, Menteşe Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Müdürlüğü ve Muğla Üniversitesi Rektörlüğü’ne ziyaretler yapıldı. Bugünün küçüğü, yarının büyüğü olan öğrenciler makam koltuklarına oturdu. (FG)

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.