Son Dakika

Ak meleklerden Altı noktaya ziyaret

 

Ak Parti Kadın Kolları üyeleri 10-16 Mayıs engelliler haftası çerçevesinde Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette Ak Parti Kadın Kolları başkanı Avukat Karaca Özmen Balcı yaptığı açıklamada;

“Öncelikle Soma’da yaşanan maden faciası nedeni ile hayatını kaybeden maden işçilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Geride kalan yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Aynı şekilde şuan yaralı olanlar ya da göçük altında olanlara da Allah sabır ve şifa versin diyorum. Biz engelliler haftası nedeni ile bugün Altı Nokta Körler Derneğine ziyarette bulunuyoruz. Başkanımıza bizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Bu etkinliğimiz kapsamında amacımız sadece engelliler haftasını kutlamak. Başkanımızla problemleri noktasında istişare etmekten ibarettir. Ak Parti iktidarlığı döneminde engellilerle ilgili çok büyük adımlar atılmıştır. Reform niteliğinde en son 5378 sayılı yasa şubat döneminde mecliste kabul edilmiştir. Bununla Birleşmiş Milletler engelli kişilerin hakları sözleşmesine uyumlu hale gelmiş bir ülke konumundayız. Her zaman bu duyarlılığı taşıdık. Daha büyük çalışmalar için de gayretler sürmektedir. Biz engelliler haftasını kadın kolları olarak kutluyoruz. Tüm engellilerin önündeki engellerin kalkmasını Allahtan temenni ediyoruz. Başkanımıza da tekrar bizi burada ağırladığı için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube başkanı Mehmet Üstün de yaptığı konuşmada;

“Adalet ve Kalkınma partisinin değerli kadın kolları üyesi sayın başkanı bende aynı dileklerle, Soma’da yaşanan maden faciası nedeni ile hayatını kaybeden maden işçilerimize Allah’tan rahmet diler, yaralılara acil şifalar diler, hayatını kaybedenlerin yakınlarına sabırlar diliyorum. İnşallah bundan böyle üzüntüyle karşı karşıya kalmamak dileği ile milletimizin başı sağ olsun diyorum. Öncelikle sayın başkan ve kadın kolları üyelerinin bu nazik ziyaretlerinden dolayı içtenlikle teşekkür ediyorum. Bir siyasi parti kadın kolları üyeleri olarak 10-16 Mayıs engelliler haftası çerçevesinde yapmış oldukları ziyareti örnek bir davranış olarak görmekteyim. Biz Altı Nokta Körler Derneği olarak çalışmalarımızı çabalarımızı sanırım takip ediyorlardır. Biz sorunlarımız içeren basın açıklamalarımızı ve düşüncelerimizi kamuoyuna anlatıyoruz. Kendilerinde gördüğüm kadarı ile konuya epeyce hakimler ki, her halde takip ediyorlar konuyla ilgili gelişmeleri. Ben oldukça donanımlı gördüm. Engelli sorunlarına karşı duyarlı gördüm. Duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu nazik ziyaretleri gerçekten bizleri çok mutlu etti. Ben kendilerine teşekkür ediyor, görevlerinde de üstün başarılar diliyorum” dedi.

Ak meleklerden Altı noktaya ziyaret_640x480

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.