Son Dakika

Altı Nokta Körler Derneği’nden Kaymakam’a Ziyaret

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Fethiye’ye yeni atanan Kaymakam Muzaffer Şahiner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Mehmet Üstün, “Sayın Kaymakamımızın İlçemize atanmış olması nedeni ile kendilerine bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Bizi kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ederim diyerek açıklamasını sürdürdü Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi olarak Fethiye ve çevresinde bulunan görme engellilere yönelik çalışmalarda bulunuyor örgütümüzün ilkeleri doğrultusunda bu alanda görme engellilere ışık tutmaya çalışıyoruz. Bize karşı göstermiş olduğunuz sıcak ve yakın ilgi için size içtenlikle teşekkür eder, yeni görevinizde başarılar dilerim.” dedi.

Fethiye İlçe Kaymakamı Muzaffer Şahiner de konuşmasında, “Bu nazik ziyaretinizden dolayı size teşekkür ederim. Bizler sizlerin çalışmalarında gerekli desteği vermek boynumuzun borcu derneğinizi yakından tanıyorum. Çalışmalarınızı da takdire değer, örnek olarak görüyorum. Bizler de sizlerin çalışmalarınızda gerekli olan desteği vermeliyiz. Binamızın engelli erişiminde sıkıntıları var bununla ilgili gerekli çalışmaları yaparak engelli yurttaşlarımızın kolaylıkla katlara çıkmasını ve işlerini görmelerini sağlamaya gayret göstereceğiz. Umarım kısa zaman içerisinde erişilebilirlikle ilgili binadaki sorun çözümlenecektir.”diye konuştu.

Çok samimi bir ortamda geçen sohbette dernek hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Haber / Foto: Bahadır Konuk

IMG_3052_640_480 IMG_3056_640_480 IMG_3057_640_480

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.