Genel

Başkan Harun Sağır’dan Vergi Dairesi Müjdesi

Başkan Harun Sağır’dan Vergi Dairesi Müjdesi

Büyükşehir yasasıyla yeni ilçe olan Seydikemer’de resmi kurumların kurulmasından sonra Seydikemer’de büyük bir etki yaratacak olan vergi dairesi de onaylandı.

Seydikemer’in yeni ilçe olmasıyla resmi kurumların kurulmasından sonra Seydikemer’in ihtiyacı olan Sgk, Noter ve vergi dairesi gündemdeydi. Sosyal güvenlik kurumunun 30 Aralık 2015 tarihinde onaylanması, noterin gelmesinin askıya alınmasından sonra Seydikemer’de büyük bir etki yaratacak olan vergi dairesi de onaylandı. En kısa sürede vergi dairesinin Seydikemer’de hizmet vermesi için uygun bir yer bulunarak hizmete açılmasını bekliyoruz.

Seydikemer Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır Esnafa Vergi Dairesi Müjdesini Verdi

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Harun Sağır “2015 yılında vergi mükellefi olan ve odamıza kayıt yaptıran esnaf sayımızda artış oldu. Basit usul vergi mükellefi olan esnaflarımızın muhasebelerini odamız bünyesinde kurduğumuz muhasebe büromuzda tutmaktayız. Artık bir evrak için esnafımız 1 gününü harcamayacak. Gerektiği zamanlarda Seydikemer’de evrağını teslim edip işlemlerine devam edeceğiz. İnşallah en kısa sürede vergi dairesi hizmet vermeye başlar. Seydikemer halkımız ve esnaflarımız da git gel yapmaktan kurtulur. Tüm Seydikemer halkına ve esnaflarımıza hayırlı olmasını dilerim.”dedi.

Haber/Foto Hakan Çelikdemir

Başkan Harun Sağır’dan Vergi Dairesi Müjdesi_640x428

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.