Son Dakika

Dev Marka Artık Fethiye’de

 

Motorall KTM mağazasının Türkiye’deki ilk Exclusive Showroomu Fethiye’de açıldı. Cuma günü açılışı yapılan Motorall KTM mağazasının açılış törenine Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu ve çok sayıda motor tutkunu katıldı.

Türkiye Enduro Şampiyonu Motosikletçi Serkan Özdemir ve TMF Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir tarafından açılan Motorall KTM mağazası Adnan Menderes bulvarında müşterilerini bekliyor.

Çok sayıda davetlinin katıldığı Motorall KTM mağazasının açılış töreninde işletmeci Serkan Özdemir yaptığı konuşmada “2009 yılından buyana KTM Motosikleti ile uluslar arası birçok şampiyonalarda yarışarak şampiyonluklar elde ettim. Bugün yıllardır yarışmacı kimliğim ile taşıdığım markayı Fethiyeliler ile buluşturuyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

Dünyanın en büyük motosiklet markasını Fethiye’ye getirdiklerini belirten TMF Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir ” KTM Motosikletinin 2013 ve 2013 yıllarında birçok şampiyonalarda ulaşılması güç rekorlar kırdı” dedi.  KTM motosikletinin teknolojiyi çok yakından takip ettiğini ve her zaman piyasanın en yüksek performanslı motosikletini ürettiğinin altını çizen Özdemir ” Bu dev marka artık Fethiye’de” diye konuştu.(FG)

 

 

ktm açılış (2)_640x427 ktm açılış (5)_320x480 ktm açılış (10)_640x427

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.