GenelMuğlaSağlıkSiyaset

DEVA BODRUM ‘DAN ÖRNEK  DAVRANIŞ

Bodrum Kadın Politikaları Başkanı Emel Tepecik başkanlığında Bodrum ilçe yönetiminden örnek davranış geldi.

Pandemi dolayısıyla zor  durumda olan yardıma ihtiyacı  olanlara bir nebze de olsa fayda sağlamak için Bodrum ilçe  teşkilatı aralarında dayanışma oluşturarak gıda ve ihtiyaç malzeme topladı.

İhtiyaç sahiplerine verilmek üzere toplanan gıda ve ihtiyaç malzemeleri koliler halinde  Kadın Politikalar başkanı Emel Tepecik, Teşklilat Başkanı Elvan Ayhan, Halkla ilişkiler Başkanı Ürfet Karatay tarafından Karaova muhtarı Muhammet Karademir’e teslim edildi.

Kadın Politikaları başkanı Emel Tepecik Yaptığı açıklama da ; “Pandemi dolayısıyla arkadaşlarımızla toplanıp bir çalışma yaptık bunu yaparken düşündüğümüz tek şey komşusu aç yatarken tok uyuyamayan bir milletin evlatları olarak sorumluluğumuzu bir nebze de olsa yerine getirmekti. Bu çalışmalarımız hem teşkilatımız, hem de Bodrumlu merhametli ve hayırsever vatandaşlarımızın katılımıyla artarak sürecek” dedi.

Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer yaptığı açıklama da; “arkadaşlarımızın bu hassas davranışları beni çok mutlu etti. Bu çalışmalar diğer başkanlıklarımızın ve vatandaşlarımız ile birçok konu da farkındalık yaratmak ve Bodrum’u kıyısal ve kırsalıyla buluşturup ahenk içinde çalışmalar yapacağız” dedi. (HABER MERKEZİ)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.