GüncelKöşeYazarKültürManşetResmi İlanlarSağlık

Dinçel, “Isparta Maçına Odaklanıyoruz”

Dinçel, “Isparta Maçına Odaklanıyoruz”

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sahasında Adanaspor’u 7-0 yenerken, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “Bu maç geride kaldı. Isparta maçına odaklanıyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Fethiyespor bu sezon ligde 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi alırken, rakip filelere 18 gol atıp kalesinde 10 gol gördü. Lacivert beyazlılar 11 puanla 10’uncu sıraya yerleşirken, evinde oynadığı Adanaspor karşılaşmasında adeta gol olup yağdı. Adanaspor’u 7-0 yenen Fethiyespor bu hafta Isparta 32 Spor deplasmanına gidecek. Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel Adanaspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda “Bu maç geride kaldı. Isparta maçına odaklanıyoruz.” ifadelerinde bulundu. Teknik direktör Dinçel, “Maçı sorunsuz atlattık. Gelecek haftaki Isparta 32 Spor karşılaşmasına hazırlanacağız.” diye konuştu.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Tamamen genç oyunculardan kurulu bir takımla oynadık. Transfer yasağı nedeniyle zor günler geçiriyorlar. Biz de fikstür gereği maçımızı oynadık. Hiçbir sıkıntı yaşamadan müsabakayı tamamladık. Rakibi tebrik ediyorum. Çok küçük yaş grubuyla mücadele ettiler. Bu oyun ligde kalmalarını sağlamayabilir ama umarım en kısa sürede toparlanırlar.” dedi.

“Yukarıda Olmayı Bekliyorduk”

7-0 gibi farklı galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını vurgulayan Selahaddin Dinçel, “Bu maç geride kaldı. Isparta 32 Spor maçı hazırlıklarına başlıyoruz. Grubumuzda hedefi yüksek takımlar var. Biz de şu anda 4-5 puan daha yukarıda olmayı bekliyorduk ancak bazı maçlarda istediğimizi alamadık. Şimdi tek hedefimiz Isparta maçına en iyi şekilde hazırlanmak ve oradan istediğimiz sonucu almak” ifadelerini kullandı.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.