Son Dakika

Erasta Fethiye’de Babalar Gününe Özel Heyecan Dolu Xbox Turnuvası

Erasta Fethiye’de Babalar Gününe Özel Heyecan Dolu Xbox Turnuvası

Fethiye’nin alışveriş ve yaşam merkezi Erasta Fethiye, Babalar Günü’ne özel Vatan Bilgisayar işbirliğiylerenkli bir organizasyona imza atacak. 20-21 Haziransaat 14:00-20:00 saatleri arasında babalar ve çocuklarını bir araya getirerek heyecan dolu dakikalar yaşatacakXbox turnuvasında yarışmacılar sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Çekişmeli bir mücadeleye şahit olunacak turnuvadabirinci gelen yarışmacıSamsung T113-W Tablet sahibi olurken, ikinci PhilipsAquaTouch AT600 Tıraş Makinesi, üçüncü gelen ise güneş gözlüğü veya t-shirt sahibi olacak. Turnuvanın sonunda ise tüm yarışmacılara sürpriz hediyeler dağıtılacak.

Erasta Fethiye, mimarisi, farklı konsepti ve yeşil alanlarıyla farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor. Doğaya ve çevreye uyumlu bir şekilde tasarlanan Erasta Fethiye 80 milyonluk yatırımla bölgenin ekonomik gelişmesine ivme kazandırıyor. Erasta Fethiye, her yaşa hitap eden birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yaparak kısa sürede Fethiyelilerin yaşamına farklı bir soluk getirdi.

Erasta Fethiye AVM Hakkında

Eroğlu Gayrimenkul, Antalya’nın ilk yarı açık alışveriş merkezi olarak Kepez’de hizmete sunduğu “Erasta Antalya AVM” projesinin ardından “Erasta FethiyeAVM”yi inşaa etti. 2014 Haziran ayında açılan Erasta Fethiye, Eroğlu Gayrimenkul’ün marka olan AVM zincirinin ikinci halkası.

Mimari projesinin Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen ulusal yarışmayla belirlendiği doğaya ve çevreye uyumlu tasarımıyla 42 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projenin toplam kapalı alanı ise 22 bin metrekare. 49 mağazanın yanı sıra süpermarket ve sinemanın da bulunduğu, 326 araç kapasiteli kapalı, 119 araç kapasiteli açık otopark yer alıyor.

Haber: Mustafa Alagöz

erasta_640x366

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.