Son Dakika

ERASTA FETHİYE’DE ÇOCUKLAR 23 NİSAN’I CAILLOU İLE KUTLUYOR

ERASTA FETHİYE’DE ÇOCUKLAR 23 NİSAN’I CAILLOU İLE KUTLUYOR

Fethiye’nin alışveriş ve yaşam merkezi Erasta Fethiye, 23-26 Nisan tarihleri arasında çocukların sevgilisi Caillou’nun katılımıyla birlikte çocuklara özel bir festival düzenliyor. Dört gün boyunca devam edecek Erasta Fethiye çocuk festivalinde, Caillou 4 maskot ile birlikte 45’er dakikalık 3 set konser verecek. Konser dışı zamanlarda atölye çalışmaları da gerçekleştirecek olan Caillou, çocukları eğlendirirken eğitecek.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kapsayan etkinlikte çocuklar bolca eğlenceli vakit geçirme fırsatı bularak tatilin keyfini çıkaracak.

Erasta Fethiye, mimarisi, farklı konsepti ve yeşil alanlarıyla farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor. Doğaya ve çevreye uyumlu bir şekilde tasarlanan Erasta Fethiye 80 milyonluk yatırımla bölgenin ekonomik gelişmesine ivme kazandırıyor. Erasta Fethiye, her yaşa hitap eden birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yaparak kısa sürede Fethiyelilerin yaşamına farklı bir soluk getirdi.

 

Erasta Fethiye AVM Hakkında

2014 Haziran ayında açılan Erasta Fethiye, Eroğlu Gayrimenkul’ün marka olan AVM zincirinin ikinci halkası.

Mimari projesinin Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen ulusal yarışmayla belirlendiği doğaya ve çevreye uyumlu tasarımıyla 42 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projenin toplam kapalı alanı ise 22 bin metrekare. 60 mağazanın yanı sıra süpermarket ve sinemanın da bulunduğu, 326 araç kapasiteli kapalı, 119 araç kapasiteli açık otopark yer alıyor.

 Erastada Caillou Günleri_600x338

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.