Son Dakika

Fethiye Belediyesi Yol Yapımına Başladı

Fethiye Belediyesi Yol Çalışmalarına Başladı

Fethiye Belediyesi ilçenin farklı bölgelerinde asfalt ve parke çalışmalarına başladı. Alınan bilgilere göre; Ovacık’ta 55 Bin M² Alan Asfalt Yapılıyor. Ölüdeniz’in Ovacık bölgesinde tozdan geçilmeyen yaklaşık 12 bin m² alanda asfalt çalışması yapılırken, 43 bin m² asfalt için de ön hazırlık olduğu belirtildi. Fethiye Belediyesi, ilçeye bağlanan köy ve beldelerde çalışmalarını hızlandırdı. Birçok sokağın toprak olması dolayısıyla asfalt çalışmalarını Eldirek’ten başlayan Fethiye Belediyesi, bölgede yaklaşık 29 bin 675 m² alanda asfalt çalışmasına başladı. Fen İşleri ekibinin yoğun mesai harcadığı yol çalışmalarında Eldirek yanı sıra Çamköy’de de asfalt çalışmalarına başlanacak.

Göcek’te Çalışmalar Başladı.

İlçenin bir başka turizm bölgesi olan Göcek Mahallesi’nde bölge bölge ilerleyen Fethiye Belediyesi, bozuk yollara yaptığı rotmiks çalışmasıyla ilk çalışmalarını gerçekleştirmişti. 23 bin 86 m² alanda başlanan asfalt çalışmasının yaklaşık bir ay boyunca sürecek. İnlice’de geçtiğimiz yıl yolların büyük bir kısmının asfalt yapıldığı öğrenildi. Pazaryeri Mahallesi’nde 61 bin m² asfalt çalışması yapılırken 2 bin m² alanda daha çalışma yapılacağı öğrenildi. Fethiye Belediyesi kısıtlı bütçeye rağmen özellikle Sanayi sitesi arkasında kalan bölgelerin tamamını asfalt yaparak bölgenin en büyük sorunlarından bir tanesini çözmüş oldu. Büyükşehir yasanın sorunlar getireceğini daha önce bilen Başkan Saatcı, seçimlerden önce bölgenin alt yapısını tamamlamıştı. Pazaryeri mahallesinde çalışmalar sona ererken, Taşyaka’da Temmuz ayının başı itibariyle parke çalışması yapılacağı öğrenildi. Aynı zamanda Babataşı Mahallesi’nin özellikle Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu bölgesinde geniş çaplı parke çalışmasının yapılacak.

 

Fethiye Belediyesi Atağa Kalktı! (1)_640x427 Fethiye Belediyesi Atağa Kalktı! (2)_640x427 Fethiye Belediyesi Atağa Kalktı! (3)_640x360  Fethiye Belediyesi Atağa Kalktı! (5)_640x478 Fethiye Belediyesi Atağa Kalktı! (6)_640x478 Fethiye Belediyesi Atağa Kalktı! (7)_640x478   Fethiye Belediyesi Atağa Kalktı! (10)_640x427  Fethiye Belediyesi Atağa Kalktı! (12)_640x427

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.