
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri oda aidatlarını yapılandırabilecek.
18 Mayıs 2018 tarihli 30425 sayılı resmi gazetede yayınlanan Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun gereğince Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası oda aidatları da yapılandırılabilecek.
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada; “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun 18 Mayıs 2018 tarih 30425 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.
18/05/2018 tarihli 30424 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 sayılı Kanun ile Oda ve Borsalara 31/03/2018 tarihi öncesi üye aidatı ve munzam aidatı borçları olan üyelere yeniden yapılandırma imkanı getirilmiştir.
Söz konusu yapılandırmadan yararlanmak isteyen üyelerimizin, 31/07/2018 tarihine kadar dilekçe ile yapılandırma müracaatlarını ve ilk taksit ödemelerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
Bu kapsamda geçmiş dönem aidat borçları, gecikme zammı ve faizi alınmaksızın, 31 Temmuz 2018 sonuna kadar tek seferde ödenebileceği gibi ilk taksidi Temmuz 2018 tarihinden başlamak üzere 6 (altı) eşit taksitte de ödenebilecektir.”ifadeleri yer aldı.
Haber Merkezi




