Son Dakika

Hakem Ve Gözlemci Gecesi Yapıldı

Hakem Ve Gözlemci Gecesi Yapıldı  

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Muğla Şubesinin düzenlemiş olduğu “Hakem ve Gözlemci Gecesi” 10.02.2017 tarihinde Marmaris’te Blue Bay Platinum Otelde yapıldı.

Geceye katılanlar gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Gecede Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Muğla Şube Başkanı Ali ZAĞLI, İl Hakem Kurulu Başkanı Ceyhun GÜNGÖR, TÜFAD Genel Merkez Genel Sekreteri ve Muğla Şube Başkanı Alaaddin NAGANLU ve TFF Amatör İşler Kurul Üyesi ve Federasyon Başkanı Mehmet TOP birer konuşma yaptılar.

Federasyon Başkanı Mehmet TOP yaptığı konuşmada; “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz ile Spor Kulüplerimiz ile hakem, gözlemci, çalıştırıcı ve saha komiserlerimiz ile biz bir aileyiz. Bu ailenin içersin de en zor görevi hakem arkadaşlarımız yapmaktadır. Bu geceyi düzenleyen başta Dernek Başkanımız Ali ZAĞLI ve İl Hakem Kurulu Başkanımız Ceyhun GÜNGÖR olmak üzere emeği geçen ve geceye katılan herkesi tebrik ederim” dedi.

Daha sonra başarılı hakemler ile gözlemcilere ödül verilirken, yeni hakemlerinde kokartları takıldı.

Geceye Muğla Amatör spor kulüpleri federasyonu Başkanı Mehmet TOP,  Genel Sekreteri ve FUTSAL İl sorumlusu Mustafa YANDIK ile Mali Sekreteri ve Futbol İl Temsilcimiz Ali KARAKAYA da katılarak desteklerini vermişlerdir.

Haber/Foto Hakan Çelikdemir

1 2 3 4

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.