Son Dakika

Halk Bankası’ndan FTSO’ya Ziyaret

Halk Bankası Fethiye Şubesi Müdürü olarak göreve başlayan Ertuğ Bellibaş, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile görüştü. Gelmeden önce Odanın web sitesini incelediğini söyleyen Bellibaş, özellikle “Üyelerimiz” bölümünün bankacılar için çok kullanışlı olduğunu ifade etti.

Halk Bankası Fethiye Şubesi Müdürü olarak Ankara’dan atanan Ertuğ Bellibaş ve KOBİ Müşteri İlişkileri Yetkilisi Seval Sağır, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti. Ziyarette bölge ekonomisi üzerine sohbet edilirken Arıcan, Odanın bölge ekonomisine katkı sağlayacak projeleri hakkında Bellibaş’a bilgi verdi.

Ziyarete gelmeden önce Odanın çalışmalarını incelediğini belirten Bellibaş, Odanın web sitesinde yer alan “Üyelerimiz” bölümünün bankacılık sektörünün firmalara ulaşımını kolaylaştırdığını belirtti.

Akif Arıcan, Ertuğ Bellibaş’a ve Seval Sağır’a yeni yayımlanan Fethiye-Seydikemer 2016 Sosyo-Ekonomik Raporunu hediye etti. Raporun özellikle bankacılar tarafından talep edildiğini kaydeden Arıcan, her yıl bin adet basılarak bankalara, kamu kurum ve kuruluşlarına dağıtıldığını ifade etti.

Haber / Foto: Bahadır Konuk

FTSO-halkbank-1_640_425 FTSO-halkbank-2_640_425 FTSO-halkbank-3_640_425 FTSO-halkbank-4_640_425

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.