Hizmetler Hız Kesmiyor

Hizmetler Hız Kesmiyor
Çiftlik Beldesi’nde su şebekesinin yüzde 80’lik bir bölümü tamamlanırken, kazı yapılan caddelerde ise parke çalışmaları devam ediyor
Bu kapsamda İsmet İnönü, Hayrullah Dirlik ve Cumhuriyet caddeleri üzerinde toplam 23 bin metrekarelik parke çalışması yapılacak. 715 milyarlık ihale bedeline sahip projeler, Çiftlik Beldesi’nin çehresini değiştiriyor. Öte yandan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Pazar günü saat 18.30’da düzenlenecek programda hem projeleri inceleyecek hem de belde halkı ile bir araya gelecek.
Çiftlik Belediye Başkanı M. Halil Doğan yaptığı açıklamada, “Belediyelerin kapanmasına çok az bir süre kaldı. Belde belediyeleri, 30 Mart itibariyle kapanacak. Çiftlik Belediyesi olarak içme suyu şebekemizi yeniledik. Bu yenileme çalışması esnasında yollarda bir çalışma yapmak zorunda kaldık. Şu anda kazı yapılan bölgelerde parke çalışması devam ediyor. Kalan 15 günlük sürede parke çalışmalarını bitirmeye çalışacağız” dedi.
Açıklamasını sürdüren Doğan, “Pazar günü de Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu beldemize gelecek. Akşam saat 18.30’da burada olacak. Su şebekesi ve su deposunun tamamlanmasının yanı sıra halkımızla bir veda toplantısı yapacağız. Önümüzdeki dönemde de Fethiye’ye hizmet edebilmek için elimizden geleni yapacağız. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bizlere güvenen ve 10 yıl boyunca destek olan Çiftlik halkına da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bakanımızın programına da tüm Çiftlik halkını davet ediyorum” dedi. (FG)




