GenelMuğlaSağlıkSiyaset

İŞ ADAMI TOĞLUK’TAN ÖZTÜRK’E “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

İş Adamı Abdulgafur Toğluk, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ü makamında ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” dileklerinde bulundu.

Fethiye ve çevresinde özellikle son zamanlarda inşaat sektöründe hızlı atılımlar gerçekleştiren ve ilçenin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Angel Homes’in yönetim kurulu başkanı Abdulgafur Toğluk, AK Parti ilçe başkanı Turgay Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, ilçe başkanlığı görevi için “Hayırlı Olsun” dileklerinde bulundu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kısa bir değerlendirmede bulunan Abdulgafur Toğluk, “Bilindiği üzere Ekim ayında gerçekleşen kongre ile AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığına seçilen Turgay Öztürk başkanıma bugün bir “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdim. Geç kaldık biraz ama malum pandemi dolayısı ile de bu ziyaretimizi biraz erteledik. Göreve geldiği ilk anda parti binasını yenilemişler ve çokta güzel olmuş. Başkanıma ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Angel Homes Yönetim Kurulu Başkanı Abdulgafur Toğluk’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Abdulgafur Toğluk bey hem ilçemizde, hemde civar ilçelerde yapmış olduğu çalışmalar ile adından söz ettiren bir iş adamı kardeşimiz. Bugün bize gerçekleştirdiği ziyaretler bizi onurlandırdı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. (HABER/FOTO-ŞULE UĞUR)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.