Son Dakika

Üyük “Sorunları Bilen, Yörük ve Çiftçi Çocuğuyum”

Üyük “Sorunları Bilen, Yörük ve Çiftçi Çocuğuyum”

Yaklaşan Mahalli İdareler ve Yerel seçimler öncesi tüm siyasi partiler ve adaylar en hızlı şekilde çalışmalarını sürdürüyor. MHP Fethiye Belediye Başkan adayı Mehmet Üyük sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra, meslek temsilcisi odalar ve vatandaşlarla kucaklaşıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı, Üyük Fethiye Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Ziyarete MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay ve yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Oldukça samimi geçen ziyaret ile ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Üyük “ 30 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesi ilçemizdeki tüm dernek, kuruluş ve oda ziyaretleri kapsamında Fethiye Ziraat Odasına bir ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerimizin sebebi talip olduğumuz Fethiye Belediye Başkanlığına halkımızın teveccühü ile gelmemiz durumunda ilçemizdeki sıkıntıları ve halkımızın beklentilerini karşılayabilmek amacı ile sivil toplum kuruluşları ve odalarımız ile görüş alış verişinde bulunabilmektir. Yeni Fethiye sınırları içerisinde köy statüsündeki bütün yerleşim alanlarının artık mahalle konumuna dönmesinin Fethiye Ziraat Odasına nasıl bir etki edeceği konusunda ve oda ile üyelerinin sıkıntıları hakkında bilgi alacağız. Ben de bir çiftçi çocuğu olarak odanın ve çiftçinin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Fethiye’mizin gelirinin çoğu da tarım ve turizme dayalıdır.Tarım ekonomisinin ilçemize katkısı çok büyüktür.Ekonomisinin yüzde doksanı turizmden olan bir ilçemiz Marmaris ve kendi ilçemiz Fethiye’yi karşılaştırdığımızda kış aylarında Marmaris’teki iş yerlerinin tamamı kapalı durumda iken bizim ilçemizde hayat normal akıyor.Bunun sebebi ekonomimizin sadece turizme bağlı olmamasındandır.Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak çiftçimizin hep yanında olacağız ve onların üretimlerini projelerimizle geliştirip değerinde fiyatlarla pazarlamalarına yardımcı olacağız” diye konuştu.Milliyetçi Hareket Partisi İlçe örgütünün ve Fethiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Üyük’ün ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Fethiye Ziraat Odası Başkanı Osman Nuri Demir ise “Fethiye ilçemizin ekonomisi tamamen 2T’ ye bağlıdır.Bu 2T tarım ve turizm demektir.Şöyle ziyaretçilerimize baktığımızda hemen hemen hepsi tarım sektörünü bilen ve çiftçilik ile uğraşan kişiler.1970 li yıllarda Fethiye de kullanılabilir tarım arazisi 40.Bin  dönümlerde iken şimdi 8.Bin dönümlerde.Etrafımıza baktığımızda artık her yer taş duvarlarla örülmüş çarpık yerleşimler boy göstermiş.Bu durumu engelleyebilecek kurumların başında belediyeler gelir.Ben Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanıma, yönetim kurulu arkadaşlarıma ve aday kardeşimiz Mehmet Üyük’e başarılar diliyorum.İnşallah istedikleri hedefe ulaşırlar” dedi.(FG)

Üyük “Sorunları Bilen, Yörük ve Çiftçi Çocuğuyum”  (1)_640x427 Üyük “Sorunları Bilen, Yörük ve Çiftçi Çocuğuyum”  (3)_640x427

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemizi daha iyi görüntülemek için reklam engelleyicinizi kapatın.